en iyi yağ yakıcılar neler




Eğer spor yapıyorsanız, sizi daha fazla nitrik oksit tetikleyiciler hakkında bilgilendirmem gerektiğini sanmıyorum, bunları zaten biliyorsunuzdur. Size söylemek istediğim bir sır ise nitrik oksit üzerinde yapılan çalışmalarda son bulguların vücutta yağ yakışını desteklediği yönde olduğudur. Fransız Rene Descartes Üniversitesinde yapılan deneyler sonucunda nitrik oksidin lipolizi desteklediği görülmüş, vücutta bulunan yağ depolarının enerji olarak yakılmak üzere daha fazla yağ salgıladığı anlaşılmıştır. Bu demek oluyor ki, nitrik oksit yağ yakışını hızlandırabiliyor.

NASIL ZAYIFLIYCAM

BÜYÜME HORMONU NEDİR?Hem insanlar hem de hayvanlar üzerinde yapılan deneylerin sonucunda arjininin zayıflamaya olan önemini de anlamış oluyoruz. Artık birçoğumuzun bildiği üzere, arjinin kas yapımını desteklediği ve yağ yakımını hızlandırdığı gibi aynı zamanda büyüme hormonu üretimini de desteklemektedir.Büyüme hormonu GH’te aynı zamanda kas yapımını destekleyip, yağ yakımını hızlandırmaktadır.


Uzmanlar nitrik oksidin yağ yakışını desteklemesinden maksimum fayda sağlamak için nitrik oksit tetikleyiciler ile yağ yakışını hızlandıran ürünlerin kombinasyon içinde birlikte kullanımını tavsiye ediyorlar. İlgilenenlerimiz şu hat trick’i denemek isteyebilirler: arjinin + karnitin + sinefrin (citrus aurantium) Bunun açıklamısı şöyle yapılmakta;arjinin kan akışını hızlandırır, böylece daha fazla besin kana karışmakta, yağ yakışı hızlanmakta;karnitin ise yağ moleküllerini yakılması için taşımakta; sinefrin ise termojenik olarak yağ yakımını hızlandırmaktadır.



Bu teoriyi denemek amacıyla sporcular için, antrenman öncesi şöyle bir sunumda bulunulmuş:

è 3-5 gram L-arjinin

è 1-2 gram L-karnitin

è 5-20 miligram sinefrin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder