Restorantta cinsel kacamak serbest



Toronto, Kanada'da bulunan Mildred's Temple Kitchen restoranı, çiftleri Sevgililer Günü'nde hayatlarını biraz "renklendirmeye" davet ediyor.


Tanıtım e-postalarında "Yatakodanızdan dışarı çıkmayı hiç düşündünüz mü?" mesajını gönderen restoranın tuvaletlerinde 12-15 Şubat tarihleri arasında cinsel kaçamaklara izin verileceği açıklandı.



Yönetici Rory Gallagher, bir çalışanın tuvaletlerin sürekli temiz kalmasından ve herşeyin "sorunsuz" gitmesinden sorumlu olacağını söyledi.



GELEN PREZERVATİFİNİ GETİRSİN



Restoran sahiplerinden Donna Dooher, The Toronto Star gazetesine yaptığı açıklamada, "Tuvaletlerimizde her zaman küçük kaçamaklar yaşandı, Sevgililer Günü haftasonunda bunu bir basamak yukarı taşımayı planlıyoruz" diyor ve ekliyor, "Müşterilerimiz prezervatiflerini kendileri getirmeli"



Toronto Halk Sağlığı yemek güvenliği yöneticisi, restoranın herhangi bir yasayı çiğnemediğini, mutfakta bu tür bir olay gerçekleşmediği ve tuvaletler temiz tutulduğu sürece sorun olmayacağını açıkladı ve "Vücut sıvıları içinse, zaten tuvaletlerde gerçekleşen diğer 'insani işlevlerden' çok farkı olmayacak" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder