Kalça ve bacak sıkılaştırma hareketleri

2010 MODASI TRENDLERİBayanlar çizmelere, yüksek topuklu ayakkabılara bayılıyor, bu sanırım hiç değişmeyen bir moda. Ne uzun etekleri, ne mini kıyafetleri çizmesiz olmuyor! Bu yıl 2010 da farklı bir moda var. İnce tayt veya kalın çoraplar ile çizme giymek gençler arasında oldukça popülerleşti. Seksi bacakların estetikliğini ortaya koyan bu moda özellikle hafta sonlarının vazgeçilmezi gibi görünüyor. Birde çizmeler daha uzun ve daha ince gösteriyorlar. Üstelik birçok araştırma, çizmelerin kadınları duygusal olarak etkilediğini, vücut dilini değiştirdiğini gösteriyor. Özellikle şık bir çizme giyen kadının kendisine güveni artıyor… tabii bacakları etkileyici ise! Gelin, çekici bacakların sırlarına ve 15 dakikalık evde / ofiste bacak sıkılaştırma hareketlerine beraber bir göz atalım…

POPOYU SANDALYEYE DEĞDİRME

EVDE EGZERSİZ HAREKETLERİ

Hedef Bölge: Kalça, popo, ön bacak

Bir sandalyenin önüne geçip kollarınız yere paralel şekilde kaldırın. Dizleriniz ayak parmaklarınızı geçmeyecek şekilde çömelip poponuzu sandalyeye değdirin. Popo kaslarınızı sıkılaştırarak tekrar doğrulun. 10 tekrardan 3 set yapmaya çalışın.

DİZ ÇEKİP SAVURMA

EVDE SPOR HAREKETLERİ

Hedef Bölge: Kalça, popo, bel, arka bacak

Kalın bir ansiklopedi alıp yere koyun. Sağ ayağınızla üzerine çıkıp sol bacağınızı boşta bırakın. Sol dizinizi çekebildiğiniz kadar yukarıya çekin ve yavaşça indirin. Tekrar sol ayağınızı arkaya doğru mümkün olduğunca yukarı savurup dizinizi bükmemeye özen gösterin. Başlangıç pozisyonuna dönün. 15 tekrar yapıp diğer bacağa geçmeyi unutmayın!

BACAK YANA

EVDE ZAYIFLAMA HAREKETLERİ

Hedef Bölge: Kalça, popo, yan yağlar

Kalın bir ansiklopedi alıp yere koyun. Sağ ayağınızla üzerine çıkıp sol bacağınızı boşta bırakın. Sağ diziniz hafif bükülü, sol bacağınızı çekebildiğiniz kadar yana kaldırın ve yavaşça indirin. 15 tekrar yapıp diğer bacağa geçmeyi unutmayın!

SANDALYEDEN KALKMA

EVDE EGZERSİZ BACAK HAREKETLERİ

Hedef Bölge: Kalça, popo, ön bacak

Bir sandalyeye oturup kollarınız yere paralel şekilde kaldırın ve sağ ayağınızı öne uzatın. Popo kaslarınızı sıkılaştırıp öne doğru hamle yapın ve ayağa kalkın. Yavaşça tekrar oturun ve sağ ayağın yere değmesine izin vermeyin. Her iki bacağı da 8 tekrardan, 3 set yapmaya çalışın.

SANDALYEYE ÇIKMA

KALÇA HAREKETLERİ SIKILAŞTIRMA TOPARLAMA

Hedef Bölge: Kalça, popo, ön bacak, karın

Bir sandalyenin yanında dizleriniz hafif bükülü durun. Eller belde, sağ ayağınızla sandalyeye çıkıp sol dizinizi göğsünüze kaldırın. Yavaşça dizinizi indirin ve sağ ayağınız ile sandalyeden inin. Her iki bacağı da 10 tekrardan, 3 set yapmaya çalışın.

SANDALYEYE YANLAMASINA ÇIKMA

BACAK İNCELTME HAREKETLERİ

Hedef Bölge: Kalça, popo yanları, ön bacak, baldır

Bir sandalyenin sol yanında durup sağ ayağınızı sandalyeye yerleştirin. Eller belde, sağ ayağınızla sandalyeye çıkıp iki ayağınızı da yerleştirin. Yavaşça yana sağ ayağınız ile sandalyeden inin ama sol ayağınız sandalyede kalsın. Bir o yana bir bu yana 10 tekrardan, 3 set yapmaya çalışın.

SANDALYEDEN KALKMA

BACAK ERİTME HAREKETLERİ

Hedef Bölge: Ön bacak, popo, baldır, çapraz bağlar

Bir sandalyeye oturup kollarınız yere paralel şekilde kaldırın ve sağ ayağınızı sol dizinize koyun. Popo kaslarınızı sıkılaştırıp öne doğru hamle yapın ve ayağa kalkın. Yavaşça tekrar oturun ve sağ ayağın dizden ayrılmasına izin vermeyin. Her iki bacağı da 8 tekrardan, 3 set yapmaya çalışın.

SANDALYEYE ÇIKARAK TEKME

BALDIRLARI İNCELTMEK ERİTMEK İÇİN

Hedef Bölge: Kalça, popo, ön bacak, arka bacak, bel

Bir sandalyenin yanında dizleriniz hafif bükülü durun. Eller belde, sağ ayağınızla sandalyeye çıkıp sol ayağınızı öne mümkün olduğunca kaldırıp indirin. Yavaşça sandalyeden inin. Sağ ayağınızla sandalyeye çıkıp sol ayağınızı arkaya doğru mümkün olduğunca kaldırıp indirin. Yavaşça sandalyeden inin. Her iki bacağı da 10 tekrardan, 3 set yapmaya çalışın.

BACAK BAKIMI ve GÜZELLİĞİ

Pürüzsüz çekici bacaklarınız olmasını istiyorsanız bacak spreyleri gerçekten çok işe yarıyor. Özel günlerde ince çoraplardan vazgeçmek neredeyse imkânsız. Spreyler bacaktakı çatlaklar, lekeler, kıl dönmesi, varis ve renk dalgalanmaları gibi tüm kusurları kapatır. Ancak kullanırken prospektüsünü iyice inceleyin. Uygulamadan önce mutlaka peeling yapın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder