Vitamin ve beslenme destekleri hakkında

Vitamin ve beslenme destekleri

§
Multivitamin: Egzotik değil, ama yeteri kadar meyve / sebze tüketmeyen herkes için şart. ( Bu sizsiniz ) Erkek formüllü olmasına dikkat etmelisiniz, çünkü çok fazla demir minerali aldığınızda ( bu duruma hemachromatosis denir ) kalp rahatsızlığı riskinizi arttırmış olursunuz.
 GNC Mega Men
§ Protein Tozu: Diyetinizle beraber yeteri kadar protein alıyor olabilirsiniz, fakat bir protein içeceğinin başka yararları da var. Sabah kalkar kalkmaz ve egzersizden sonra alacağınız bir protein içeceği, kas oluşumuna yardımcı olan amino asitleri de içereceğinden, vücut geliştirmeniz hızlanacaktır.
 Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

§ Creatine: Enerji kaynaklarının bu sentetik versiyonu, doğal olarak vücutta üretilip, kaslarda saklanır. İşe yaradığı bir kesin. Amerika’da yapılan bir çok araştırma bunu belgeliyor. Kas yapımını hızlandıran ve antrenmanlardan hemen sonra alındığında çok etkili olan bir destek.
Ultimate Nutrition Horsepower


§
Yeşil Çay: Yapılan onca araştırmadan sonra hala kafanıza dank etmediyse, bir kere daha söyleyeyim. Yeşil çay fazla kilolarla savaşta en etkili yöntemdir. İdeal olarak günde 8 bardak içilmesi gerekir. Anti-oxidant olması da artı bir kazanç.
 Camellia Sinensis (Nutrex Lipo 6X)

§ Balık Yağı: 20 ve 30’larındaki erkeler, genelde, daha kalp hastalıklarını düşünmeye başlamamışlardır. Fakat ne kadar erken önlem almaya başlar iseniz o kadar rahat edersiniz. Kalp sorunlarıyla ilgili en iyi korunma yolu balık yağıdır. Uzmanlar günde 3 gramın harikalar yarattığını keşfetmişler.
 Universal Nutrition Animal Omega

dambıl hareketleri§ L-arjinin: Nitrik oksit yapımında kullanılarak damarların rahatlamasını sağlar. Klinik deneyler, arjinin kullanımının, ateroskleroz ve penisin sertleşme bozukluğu gibi damar rahatlama durumlarında (vazodilasyon) çok yardımcı olabileceğini göstermiştir. Vücuttaki protein formasyonunda büyük rol oynar. Yüksek dozlarda l-arjinin kullanımı, HGH (büyüme) hormonunun ve prolaktin salgılanmasına yol açar.
 Ultimate Nutrition Horsepower


§
Amino Asit: Diyetinizle beraber yeteri kadar protein alıyor olabilirsiniz, fakat sabah kalkar kalkmaz ve egzersizden hemen sonra alacağınız amino asitler, kas oluşumuna, dokuların tamirine, kemiklerin güçlenmesine ve cildinizin genç kalmasına yardımcı olabilir.

Unutmayın ki, sabah egzersiz yapmak vücudunuza pozitif enerji verir ve uyanmanızı sağlar, iştahınızı kontrol etmenize ve öğünlerinizi daha sağlıklı seçmenize yardımcı olur.

1 yorum:

  1. profesör4/25/2012

    Bu gnc nin ürünleri falan sürümüne göre ülkeye göre kalitesi değişiyor, mega men dedikleri multivitamin kullanında bakın sperm miperm kalmıyor, türkler üremesinler diye yapıyorlar, zaten denetim yapacak teknolojimiz yok sadece ufak bir zehir var mı yok mu denetimi var sanırım o kadar, içine herşeyi katıyolar bu hapların bkz araştırmalar..

    YanıtlaSil