ACAİ BERRY NEDİR ACAİ BERRY ZAYIFLAMADA FAYDALIMIDIR


Acai Berry bogurtlene benzeyen bir cesit meyve, bu meyvenin en buyuk ozelligi ise insanlari zinde tutmasi, enerji vermesi ve de zayiflatmasi :) Iste bundan dolayi Acai Berry bu kadar onemli bir meyve. Simdi sizlerle Acai Berry nedir, ne degildir, nasil etki eder, yan etkileri vb. sorularin cevplarini paylasmak istiyorum:

Acai Berry Nedir?
Acai Berry Acai Cilegi Amazon ormanlarinda yetisen palmiyelerde bulunmaktadir. Bu myve yaban uzumune cok benzemekle birlikte ondan biraz daha iri ve mor renktedir. Ilk olarak Afrika'li kabilelerin yemeklerden once kullandigi bu meyve daha sonra Brezilya ve Amerika'da kullanilmaya baslamistir. Acai Berry meyvesi pure haline getirildiginde %80'lik kisim kalmakta %20'lik kisim posa olarak kullanilmamaktadir. Bu %80'lik kisim pure halinden tablet haline hic bi rkatisim olmadan donusuturulerek tamamen dogal olarak piyasaya sunulur.

Acai Berry meyvesinin iki buyuk ozelligi var, bunlardan ilki insana enerji vermesi ve herzaman zinde tutmasi diger ozelligi ise Acai Berry yendikten sonra ilerleyen surede ne yerseniz yiyin size tatli geliyor olmasi.

Acai Berry anavatani Guney Amerika. Burada yetisen meyve ilk olarak kabileler tarafindan kullanilmaya baslamis ve ardindan bu meyveyi Amerikalilar kesfetmis ve uzerinde calismalar yaparak Acai Berry kapsulleri uretilmis.

Acai Berry Nasil Etki Gosteriyor?
Acai meyvesi kilo verdirmeyi yag yaktirarak saglamakta. Bu yeni mucizevi meyve icerisinde yer alan omega 3 ve 6 vitaminleri ile birlikte vucudumuzda yer alan yaglari yaktirmak suretiyle hizli kilo vermemizi saglamakta. Acai berry icerisinde bulunan lif fiber adi verilen yapi sindirim sistemini daha fazla calistirdigi icin kilo vermede bununla dogru orantili olarak kolay ve cabuk olmaktadir. Ayrica Acai Berry Acai Uzumu icerisinde bulunan amino asitler proteinlerin ana yapi taslaridir. Amino asit sayesinde kas, sinir ve bagisiklik sistemi guclendirmektedir.

Acai Berry Acai Cilegi'nin en buyuk ozelliklerinden biriside icerisinde bulunan miraculin adli bir proteinin bulunmasidir. Miraculin aci ve tatli tadlari almamizi engelleyerek sadece tatli tatlari almamizi saglamakta, bu da diyet suresince asiri tatli tuketmek yerine Acai Uzumu tuketerek tatli istegimizide karsilamak anlamina geliyor.

Acai Berry Icindekiler
Acai Berry meyvesi icerinsinde A, C, E ve B vitaminleri, omegalar, fitosterol, antioksidanlar, aminoasit, potasyum, demir, fosfor bulunmaktadir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder