BIBER HAPI NEDIR BIBER HAPININ YARARLARI ZARARLARI




Biber Hapı Kullanımı:

Sabah kahvaltıdan önce bol su ile birlikte 1 kapsül Pepper Time alınız.
Gün içinde mutlaka en az 2-3 litre su tüketiniz.
Biber hapı aldıktan sonra tokluk hissi verdiği için yememezlik yapmayınız. Az da olsa bir şeyler yemelisiniz.

Biber Hapının Yan Etkileri
Biber Hapının bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Pepper Time kapsülleri tamamen bitki kökenlidir.

Biber Hapını Kimler Kullanamaz
Hamile, gebe ve emzirenler kesinlikle Meksika Biber Hapı kullanamaz.
Karaciğer, kalp ve böbrek yetmezliği olanlar Biber Kapsülü kullanamaz.
Meksika Biberi Zayıflama Hapı kullanmadan önce, kullanmakta olduğunuz ilaç varsa muhakkak doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Kırmızı Biber Hapı yüksek tansiyonlu kişiler kullanamaz.
Ülser veya Gastrit şikayeti olanlar Acı Biber Hapı kullanamaz.
Zayıflama Hapı alkol ile birlikte kullanmamaya özen gösteriniz.

Biber Hapı'nı Kimler Kullanamaz ?
-Hamile, gebe ve emzirenler kesinlikle zayıflama kapsülü kullanamaz.
-Karaciğer, kalp ve böbrek yetmezliği olanlar meksika biberi kullanamaz.
-Kullanmakta olduğunuz ilaç varsa muhakkak doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
-Yüksek tansiyonlu kişiler kullanamaz.
-Ülser veya Gastrit şikayeti olanlar acı biber hapı kullanamaz.
-Alkol ile birlikte zayıflama hapı kullanmamaya özen gösteriniz.
-Pepper Time kutusunda 30 kapsül vardır. 1 aylık kullanım içindir.

Biber Hapı İçindekiler

Kırmızı Meksika Biberi


Kırmızı biberin içerisinde bol miktarda Kapsaisin maddesi vardır. Araştırmalara göre kapsaisin maddesi insan sağlığı üzerinde bir çok olumlu etkiye sahiptir. Örneğin ağrı kesici ve iltihap sökücü özelliği P- maddesi yok ediyor ve içerisindeki kırmızı karotenoid maddesi kanser önleyici etkiye sahiptir. Özellikle kırmızı biber kolesterolü düşürür, mide asidini düzenler, mikropları öldürür. En önemli özelliklerinden biriside zayıflatama etkisinin olmasıdır.

Meyan Kökü


İdrarı arttırır. Müshil özelliği vardır.Hazımsızlık, şişkinlik ve gaz sorunlarını azaltır.Kadınların hormon seviyelerini normalleştirmeye yardımcı olarak menopoz semptomlarını tedavide faydalı olur.Adet öncesi oluşan ağrı ve gerginliği azaltır.Anti iltihapsal aktivitesi nedeniyle şişmeler ve arteritleri iyileştirmede yararlı olur.

Yeşil çay


Yeşil çay HDL (iyi kolesterol) seviyesini yükseltirken, LDL (kötü kolesterol) seviyesini düşürerek kolesterol dengesinin kurulmasına yardımcı olabilir. İçerdiği polifenoller (EGCg) sayesinde, yağların vücutta depolanmadan atılmasına ve kilo vermenize yardım eder. Yeşil çay bağırsaklardaki arzu edilen (faydalı) bakterilerin seviyesinin yükseltilmesine ve sindirim sistemine yardımcı olabilir. Antioksidan ve yaşlanma etkilerini geciktirici (anti-aging) özelliğe sahiptir.

Zencefil


Antiseptik özelliği kanın temiz kalmasını sağlar, Mideyi düzenler, Mide bulantılarını giderir, Mide ağrılarında ve hazımsızlıkta iyi bir seçimdir, Bağırsaklarda biriken ve atılamayan gazların kolaylıkla atılmasını sağlar(colic), Solunum yollarını açar, kanın yapısını daha akışkan hale getirir(ki bu kalbin daha rahat çalışmaı demektir), Vücutta sıcaklık ve terleme meydana getirir. Zencefil gerçekten iyi bir anti oksidandır(oksitleri temizler dışarıya atılmasına yardımcı olur), Kalp ritminin düzene girmesini sağlar, Devamı...

Buğday Çimi


Klorofil hücre ve dokulara nüfuz ederek onları temizler, canlandırır ve yeniden yapılanmalarına destek olur. Klorofil vücuttaki ilaç artıklarını ve kimyasalları temizler. Klorofil vücuttaki toksinleri nötralize eder "zararsız" hale getirir. Klorofil karaciğeri temizler. Klorofil kan şekeri problemlerinin tedavisinde etkilidir. Klorofil ışığın oluşturduğu ilk üründür ve herhangi bir elementin içerdiğinden daha fazla ışık enerjisi içerir.

C Vitamini


İnsan ve gelişmiş bütün canlıların hücrelerinde C vitamini bulunur ve hücrenin çalışması için görev yapar. İnsan vücudu kendiliğinden C vitamini üretemez, bu nedenle dışarıdan yapılmış olarak almak zorundadır. C vitamini görevlerinin çoğunu güçlü bir antioksidan olarak yerine getirir. Serbest radikaller, kanser ve kalp hastalığını içeren pek çok ciddi rahatsızlığın temeli olduğu düşünülen tahrip edici ve son derece reaktif moleküllerdir. C vitamininin canlılardaki önemli rolü, çok etkili bir serbest radikal nötralizörü olması özelliğinden kaynaklanır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder