CİLT LEKELERİ VE CİLT LEKELERİNDEN KURTULMA


Cilt lekelerine elma sirkesinin iyi geldiğini bilmeyen yoktur desem de bu zamana kadar cilt problemleri yaşamamış kişilerin bu konuda bilgisi olmayabilir. Elma sirkesi cilt lekelerine ve yaşlılık lekelerine gerçekten iyi gelmekte ve bu lekelerin gitmesi için olumlu etkiler yapmaktadır. Elma sirkesinin cilde faydalarını bilen bir çok insan elma sirkesini kullanmakta ve bu insanların neredeyse hepsi memnun kalmakta.

Soğan suyunun cilde faydaları sirke suyu gibi yüksek etki eder. Soğan bir çok hastalığa iyi gelmenin yanında kanser riskini de azaltır. Soğan kullanan kişilerin yumurtalık, gırtlak, bağırsak gibi kanserlere yakalanma riski kullanmayan kişilerden daha az olduğu bilinmektedir. Ayrıca zehirli maddelerin kokusunu alır. Soğan suyunun cilde faydaları olduğu aşina bir konudur.

Bu iki yararlı elma sirkesi ve soğan suyunun birlikte çalışması sonucunda muhteşem bir cilt lekesi sökücüsü oluşur.

Lekeler için elma sirkesi kullanan insanlar vardır. Bu yanlış bir davranış değildir. Çünkü lekelere elma sirkesi iyi geldiği bilinmektedir. Cilt lekeleri için elma sirkesi ve soğan suyu kullanmanın hiçbir yan etkisi yoktur. Elma sirkesi soğan suyu gibi cilt lekelerini söken bitkisel kaynaklı çözümlerden çekinmemenizi söyleyebilirim.

Bu müthiş ikiliyi bir araya getirmek için gerekli malzemeler
2 adet soğan
Yarım çay kaşığı elma sirkesi

Hazırlanışı
Soğanların suyunu sıkın ve elma sirkesi ile karıştırın

Kullanımı
Bu karışımı cildinize uygulayın. En az 30 dk bekletin. Yüzünüzde max 1 gün tutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder