FORMULA 7 HAPI NEDİR NASIL FAYDA EDER



Ruh ve beden sağlığımız için;Kilo kontrolüözen gösterilmesi gereken en temel öğelerden birtanesidir. Pek çok hastalığın temelinde kilo düzensizliği ana etmendir.

Değişen ve gelişen yaşam şekli ile birliktebeslenme tarzlarının da değişmesi ve bununla beraber fiziksel aktivitenin de giderek azalması sonucunda kilo kontrolü her geçen gün zorlaşmakta.

Kilo kontrolü için en temel öğeler spor ve düzenli beslenmedir.
Bu ögelerin yanısıra değişik çeşitte takviyeler ile kilo kontrolü desteklenebilir.
Formula 7 'nin içeriğinde :
2 Vejetaryen Kapsülde
Chromium GTF (Krom GTF)....... .............66.7 mcg
Garden Cress (Tere Tohumu) ..............750 mg
Calluna ( Funda Yaprağı)....................100mg
Ginger ( Zencefil,1000 mg Zencefile eşdeğer) .....200 mg
Coenzyme Q10 (nano) .................. ..20 mg
L-Carnitine.....................................10 mg
Green Tea Extract ( Yeşil Çay).......... 25 mg
Formula 7 kilo kontrolünde uzun zamanlardan buyana kullanılan doğal 7 etken maddenin dengeli bir bileşimidir. Formula 7 içeriğinde mevcut olan Tere tohumu, Funda Yaprağı, Zencefil, Yeşil Çay, Chromium GTF, Coenzyme Q10 ve L-Carnitine ile benzersiz birformüle sahiptir. Bu 7 etken maddenin bir arada tüketimi sinerjik bir etki yapıp kolay ve hızlı zayıflamaya yardım eder.
Formula 7, metabolizmayı ve yağ yakımını arttırarak, açlığın ve tatlı krizinin bastırılması, kan şekeri seviyelerinin dengelenmesi, daha iyi bir sindirim ve kilo kaybı esnasında ortaya çıkan yorgunluk ve isteksizlik sorunlarının azaltılması için yardımcı olan doğal ve güvenli bir destek olarak tüketilebilir.
Formula 7 içeriğindeki:
* Tere Tohumu: Metabolizmayı canlandırıcıdır. Troidi tembel olan kişilerde daha verimli çalışmasını destekler.
* Funda Yaprağı : Zayıflama ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına yardımcıdır. Açlığın bastırılmasına destek olur.
* Zencefil: Tüketilen gıdaların daha iyi sindirilmesi için yardım eder. Bünyeyi güçlendirir. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskinin azaltılmasına destek olur.
* Yeşil Çay: Güçlü bir antioksidan olarak tanınır. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle kilo vermeye yardımcıdır. Bağırsaktaki yararlı bakterileri artırarak sindirime yardım eder.
* Krom GTF: Kromyumun, bazen glikoz tolerans faktörü (GTF) olarak adlandırılan biyolojik etken formu doğal olarak ortaya çıkar. Bu nedenle daha yüksek oranda etki eder.
İnsülin faaliyetinin etkisini arttırıp karbonhidrat, protein ve yağmetabolizması üzerinde etkili olan bir esansiyel eser mineral olarak kabul edilir. Pankreasın kan şekeri seviyesinin dengelenmesi için destek olur.
Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına mani olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılması için yardımcıdır.
* Co-Enzyme Q10 : Bir yandan zayıflarken bir yandan da sağlığın korunmasına yardımcı olan etkili bir antioksidandır. 21. yüzyılın en önemli şifalı maddelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Kalp damar sağlığı için ve kansere karşı korunmak için yardımcıdır. Enerji metabolizmasını canlandırıp kilo kaybı sırasında hissedilen halsizlik sorununa karşı da yardım eder.
* L-Carnitine : Yağ asitlerini yakılmak üzere hücrelere taşmaktadır. Vücutta depolanmış yağların yakılmasını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle diyet ile birlikte yapılacak egzersizlerden daha etkili sonuç alınmasına destek olur. Eksikliğinde vücutta yağ yakımı ve enerji üretimi azalır.
Kullanım Şekli :
Günde iki kez yemeklerden 30 dk önce ılık suyla 1 kapsül ya da doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilir.
Kullanım Alanları : Sağlıklı ve kolay kilo vermeye yardımcı destek olarak tavsiye edilir.
Yan Etkisi : Bilinen bir yan etkisi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder