FORMULA 7 NEDİR FORMULA 7 FAYDALIMIDIR

Zayıflamaya ve kilo kontrolüne yardımcı ürünler kafanızda soru işaretleri mi yaratıyor? Güvenebileceğiniz bir ürün mü arıyorsunuz ?

Dr. Ender Saraç’tan sizin için üretildi. Kilo kontrolü fiziksel ve psikolojik sağlığımız için dikkat etmemiz gereken en temel unsurlardandır. Bir çok hastalığın temelinde kilo düzensizlikleri rol oynamaktadır. Gelişen teknoloji, hayat tarzlarının ve beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve fiziksel aktivitenin azalması neticesiyle kilo kontrolü gittikçe zorlaşmaktadır. Kilo kontrolü için temel olarak beslenme düzeni ve spor vazgeçilmez unsurlardır. Bu unsurların yanı sıra çeşitli takviyelerle kilo kontrolü desteklenebilmektedir.

kilo kontrolü konusunda uzman Dr. Ender Saraç tarafından formüle edilen ve güvenilir dünya markası Douglas Laboratories tarafından üretilen bir takviyedir. içerisindeki doğal 7 etken madde tere tohumu, funda yaprağı, zencefil, yeşil çay, chromium GTF, coenzyme Q10 ve L-Carnitine ile benzersiz bir formüle sahiptir. 7 etken maddenin bir arada tüketimi sinerjik etki göstererek kolay ve hızlı kilo vermeye yardımcı olur.

Douglas , metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandıran, açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına, şeker seviyelerinin düzenlenmesine, daha iyi bir sindirime ve kilo kaybı sırasında yaşanan yorgunluk ve isteksizlik şikayetlerinin azaltılmasına yardımcı doğal ve güvenli bir destektir.

Formula 7 iksiri

1 Tere Tohumu
Metabolizmanın canlanmasına yardımcı olur. Tiroidi tembel kişilerde daha verimli çalışmasına yardımcı olabilir. Hızlı kilo vermeye yardımcıdır.

2 Funda Yaprağı
Zayıflamaya ve yağların vucüt tarafından daha iyi yakımına yardımcı olur. Açlığın bastırılmasına yardımcıdır.

3 Zencefil
Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı olur. Bünyeyi kuvvetlendirir. Kilo verirken enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltmaya yardımcıdır.

4 Yeşil Çay
Güçlü bir antioksidandır. Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak sindirime yardımcı olur.

5 Krom GTF
İnsülin faaliyetinin etkisini arttırarak karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde etkili olan bir eser mineral olarak kabul görmüştür. Kromun glikoz tolerans faktörü (GTF) olarak adlandırılan biyolojik etken formu doğal olarak ortaya çıkar. Pankreasın kan seviyesini dengelemesine yardımcıdır. Diyetlerde kan şekeri seviyesinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcı olur.

6 Co-Enzyme Q10
Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı güçlü bir antioksidandır. 21. yüzyılın en önemli şifalı maddelerinden biri olarak kabul edilir. Kalp damar sağlığını ve kansere karşı korumaya yardımcı olur. Enerji metabolizmasını canlandırarak kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı fayda sağlar.

Yağ asitlerini yakılmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle diyetle beraber yapılacak egzersizden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur. Eksikliğinde vücudun yağ yakımı ve enerji üretimi azalacaktır

Kullanım Şekli
Sabah ve akşam yemeklerinden 10-20 dakika önce sıcak suyla 1 kapsül veya doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilir.

Kullanım Alanları
Sağlıklı ve kolay kilo vermeye yardımcı destek olarak kullanılır.

Yan Etki
Bilinen bir yan etkisi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder