SÜPER BACAKLAR İÇİN 5 ADIM


Bayanlar 5 adımda süper 5 yıldızlı bacaklara sahip olabilirsiniz.Kadınlar muhteşem bir cilt ve bacaklar söz konusu olduğunda, kremlere, losyon ve jellere para harcamaktan kendini alamaz. Ancak onca para dökülen bu ürünler, kimyevi maddeler ve sentetik parfümler içerdiği için kimi zaman cilde yarar yerine zarar verebiliyor. Aslında doğal yoldan ve kolayca sütun gibi bacaklara sahip olmak istiyorsanız, çok uzağa gitmenize gerek yok. İşin sırrı kozmetik markalarında değil, mutfağınızda!


varis tedevisi

Badem yağ sürün: Her gün duştan sonra bacaklarınıza badem yağı ile masaj yapın. Böylelikle doğal yoldan bacaklarınıza derinlemesine nem kazandırabilirsiniz. Badem yağı cildinizi nemlendirmekle kalmaz, yorgun bacaklarınızın ağrısını hafifletmeye ve ayaklarınızın şişliğini azaltmaya da yardım eder.

Elma sirkesi deneyin: Bacaklarınızda varisli bir görünüm varsa, bu istenmeyen görüntünün önüne geçebilirsiniz. Bir tülbent parçasını bir miktar elma sirkesiyle ıslatın. Varisli damarların yoğunlukta olduğu bölgenin etrafına sarın. Bacaklarınızı yukarı kaldırın ve bir saat boyunca dinlenin. Böylece bacaklarınızdaki kan dolaşımınızı da hızlandırabilirsiniz. Ardından ılık bir duş alın.

Fırça ile masaj yapın: Eczaneden sert kıllı bir fırça alın ve masaj yapar gibi ayaklarınızdan başlayarak yukarıya doğru bacaklarınızı fırçalayın. Özellikle selülite eğilimli bölgelere odaklanın. Bu kan dolaşımını arttırarak, selülitin azalmasını sağlar.

Salatalık tüketin: Günde bir salatalık tüketmek, ayak bileği ve baldırlarınızdaki şişliği azaltmaya yardım edebilir. Ayrıca hafif derecede idrar söktürücü etkisi olduğundan vücuttaki şişliği azaltmaya yardımcı olabilir. Doğal, lezzetli ve besin değeri yüksek salatalık, cilt bakımı tedavisine muhteşem bir katkı sağlar.

Karbonat sürün: 4 çorba kaşığı karbonatı sıcak suyla karıştırın. İşte size doğal cilt bakım maskesi! Haftada bir nazik bir şekilde masaj yaparak bacaklarınızın üzerine sürün. Bu bakım kıl dönmelerini engelleyerek, bacaklarınızın sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini sağlar, ipeksi bir his verir. Elele 2010 Nisan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder