4 3 2 1 NEDİR 4 3 2 1 İN FAYDALARI NELERDİR



4.3.2.1. Nedir?
FİTOTERAPİ / Bitkisel Kaynaklı Tedavi Destek Bilimi alanında uzman olan Arkopharma laboratuvarlarınca geliştirilen 4.3.2.1. bitkibilim uzmanlarının da onayladığı 10 çeşit farklı etkide bitkiyi bir araya getiren komple zayıflama ve detoks tabletidir.
Bitkilerle Gelen Fayda?
4.3.2.1. içeriğindeki;
4 özel bitki / yeşil çay, siyah çay, zencefil ve arpa; metabolizmayı hızlandırarak, zayıflamayı destekliyor,
3 özel bitki / karahindiba, rezene, kereviz; vücuttan su atılımını hızlandırarak ödemi gideriyor,
2 özel bitki / hindiba, kabak; güçlü antioksidan özellikleriyle toksinlerden arındırıyor,
1 özel bitki / greyfurt; yağ depolanmasını engelleyerek vücudu sıkılaştırıyor.
4.3.2.1 Özellikleri / Faydaları?
4: Sıralı çözülen tablet formuyla etkisi çok fazlaı,
3: Laksatif içermediği için ishale neden olmaz,
2: Bitkisel içeriği ile etkinliği kanıtlanmış, tamamen doğal bir içecektir,
1: Detoks/Toksinlerden arındırıcı etkiye sahiptir.
4.3.2.1 Nasıl Kullanılır?
15 gün boyunca günde 2 tablet ( sabah akşam) ardından 1 ay boyunca 1 tablet (sabahları) büyük bir bardak su ile alınması önerilir.

Laksatif Etki Yaratmaz, İhale Neden Olmaz
Zayıflama ürünleri kullanırken, bir çoğumuzun ilk endişesi;bağırsakların fazla faaliyetiyle ishale yol açmasıdır. 4.3.2.1 gibi Zayıflamaya Destek Ürünler; bir çok kişinin problemi haline gelen bağırsak tembelliğini gidererek, normal faaliyetine döndürmelidir. 4.3.2.1. içeriğindeki bitkilerin etkileriyle bağırsak tembelliğini gidermekte ve hayatımızı engelleyen ishal gibi şikayetlere yol açmamaktadır.
4.3.2.1 Nasıl Etkili Oluyor
4.3.2.1'in içeriğindeki bitkilerin farklı işlevleri ile vücuttaki toksinler atılırken beden hafiflediği için kullanıcılar enerjilerinin arttığını belirtiyor. Özellikle bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemlerde metabolizmayı desteklemekte, çevre kirliliği ile sigara kullanımı ve stresin yarattığı serbest radikallere karşı vücudu temizlemektedir. Yine bitkilerin gücü ile hızlanan metabolizma ile kalori yakılıyor, su atılımı artıyor, yağların vücutta depolanması engellenerek vücutta zayıflama ve buna bağlı olarak da sıkılaşma gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder