4.3.2.1 NEDİR 4.3.2.1 FAYDALARI ZARARLARI HAKKINDA




Arkopharma Laboratuarları tarafından geliştirilen 4.3.2.1 incelme, sıkılaşma, şeker gereksinimini azaltma, vücutta fazla suyun birikmesini önleme ve toksik maddeleri uzaklaştırmaya yönelik olarak hazırlanmış bitkisel bir ürün grubudur.

Vücudu toksinlerden arındırıp, yağ yakımını hızlandırarak, diyet programlarından daha etkin ve hızlı sonuç alınmasını ve diyet programı süresince zinde kalmayı sağlar. Yapılan klinik çalışmalarda, %97 oranında etkinlik gösterdiği kanıtlanmıştır. Solüsyon ve yeni teknoloji ile donatılmış, 4 tabakadan oluşan sıralı çözünen tablet olmak üzere, 2 ayrı formu vardır.

Doğadan özenle seçildi

4.3.2.1’in bileşiminde bulunan bitkiler, dünyanın farklı bölgelerinden, etkinliklerinin en yüksek olduğu zamanlarda toplanarak Arkopharma’nın modern ilaç tesislerine gelir.

İleri teknoloji ile formüle edildi ve üretildi

4.3.2.1’in içeriğindeki bitkilerin etkinliklerini optimum düzeyde göstermeleri, tamamen bitkisel olarak etkileşime girmelerini önleyecek özel formulasyonlar aracılığıyla gerçekleştirildi. İleri teknoloji, Arkopharma’nın 105,000 m2 ‘nin üzerinde bulunan üretim tesislerinde ve bitki uzmanlarının denetimi altında uygulandı.

Fransa’dan dünyaya yayılan 4.3.2.1 rüzgarı

Kanada, İtalya, İspanya, Avusturalya, Hırvatistan başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde incelmek ve formda kalmak isteyenlerin en fazla tercih ettiği ürün olarak yer aldı.

4.3.2.1 Tablet İçerik Bilgileri

4.3.2.1 Ultimate Tablet, sıralı çözünen, yeni bir tablet teknolojisi ile meydana getirilmiştir. 10 farklı bitki ekstresi, 4 birbirinden bağımsız ve farklı etkili tabaka ile birbirleriyle etkileşime girmeksizin bir araya getirilmiştir. Bu tablette 660 mg konsantre bitki ekstresi bulunur. Bir kutu 4.3.2.1 Ultimate, 30 tablet içermektedir.

1 – BİTKİ TOKSİNLERDEN ARINDIRIR

Artichoke ( Enginar ) : Karaciğeri toksinlerin zararlı etkilerine karşı korur. İdrar söktürücüdür, sindirimi kolaylaştırır.

2 - BİTKİ ÖDEMİ GİDERİR

Dandelion ( Karahindiba ) : Ödem giderici ve idrar söktürücü etkiye sahiptir. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına ve karaciğer in toksinlerden arınmasına yardımcı olur.

3 – BİTKİ ŞEKER İHTİYACINI AZALTIR

Cinnamon ( Tarçın ) : Kan şekerini dengeler, şeker ihtiyacını azaltır.

Fenugreek ( Çemen Otu ) : Kan şekerini dengeler.

Bean Pod ( Fasülye Kabuğu ) : Kan şekerini dengeler. Şeker ihtiyacını azaltır.

4 – BİTKİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRIR

Gren Tea ( Yeşil Çay ) : Metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırır, yağların vücutta depolanmasını engeller.

Cola ( Kola ): Yağ yakımını hızlandırır. Uyarıcı özelliktedir, fiziksel ve zihinsel performansı arttırır, enerji verir.

Mate ( Paraguay Çayı ) : Bazal metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını arttırır. İştahı baskılar.

Gren Coffee ( Yeşil Kahve ) : Yağ yakımını arttırır. Bazal metabolizmayı hızlandırır.

KULLANIM ŞEKLİ

Metabolizmayı hızlandırıp toksinlerinden arınırken, şeker ihtiyacını da azaltmak isteyen ve hayatı yoğun tempoda yaşayanlar için:

15 gün boyunca günde 2 tablet büyük bir bardak su ile ( sabah ve öğlen veya sabah ve akşam öğünlerden sonra ) tüketilir. Ardından 1 ay boyunca günde 1 tablet büyük bir bardak su ile ( sabah tok karnına ) alınırsa tam bir incelme ve detoks programı sağlanmış olur.

Tablet kullanım süresince günde en az 1,5 – 2 litre su tüketilmelidir. 45 gün kullanım sonrasında , 15 gün ara verdikten sonra kullanımına devam edilebilir.

SIK SORULAN SORULAR

Hangi 4.3.2.1 formunu kullanmalıyım?

TABLET

Günlük yaşamın yoğun temposunda, sürekli koşturmaca içinde olan aktif bir yaşantınız varsa,

Gün içinde fazla sıvı tüketecek zaman ve ortamınız bulunmuyorsa,

Bir buçuk ay içinde günlük yaşamın aldıklarını vücudunuza geri kazandırmak istiyor ve bu sırada kullanımı pratik bir ürün arıyorsanız tercih edeceğiniz form 4.3.2.1 tablettir.

SOLÜSYON

Sakin bir tempoda ve günlük iş stresinin yoğun koşuşturması içinde olmayan bir yaşam biçimine sahipseniz,

Gün içinde sıvı tüketmek ve böylece gereksinim duyduğunuz sıvıyı vücudunuza katmak için bir motivasyona gereksiniminiz varsa,

Vücudu hızla toksinlerden arındırırken aynı zamanda forma girip canlılı kazanmak ve yeniden şekillenmek esas amacınız ise tercih edeceğiniz 4.3.2.1 solüsyon formudur.


Gebe ve Emziren kadınlar 4.3.2.1 ‘in herhangi bir formunu kullanabilirler mi?

Hem tablet hem de solüsyon formu tamamen doğal bitkilerden elde edilmiş olmasına rağmen, bu bitkilerden bazılarının tıbbi açıdan gebelik ve/veya emzirme sırasında kullanılmaması gerekir. Bu yüzen gebe ve emziren kadınlarda kullanılması önerilmemektedir.

Ne kadar süre ile 4.3.2.1 kullanmam gerekiyor.

4.3.2.1 tablet formu , toplam 1.5 ay kullanılmalıdır. 15 gün ara verdikten sonra kullanımına devam edilebilir

4.3.2.1 solüsyon formu, 10 gün süreyle kullanma şekli bölümünde belirtildiği gibi kullandıktan sonra formun korunması ve vücudun toksinlerden arındırılması sırasında enerjide verdiği için 2 ölçek sıvı, 1 litre suyla karıştırılmak suretiyle gerekli görüldüğü süre boyunca kullanılabilir.

4.3.2.1’i kullanırken beraberinde bir diyet programı uygulamalı mıyım?

4.3.2.1 ‘in her iki formunun da uygun bir diyet programı ile beraber kullanılması önerilir.

4.3.2.1’i kullanırken yaş, cinsiyet yada herhangi bir rahatsızlık kısıtlaması var mı ?

4.3.2.1’in her iki formu da 18 yaşından büyük kadın ve erkeler tarafından kullanılabilir.

Şu kişilerde kullanılmaması önerilir;

Hipertiroid

Hipertansiyon

Böbrek yetmezliği hastaları

Hamilelik dönemi

Emzirme dönemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder