DOLGUN DUDAK NASIL OLUR


Dolgun Dudaklar icin IpuclariBir çok bayan dudaklarının inceliğinden şikayet eder. İnce dudaklardan kurtulmak için estetik cerrahiden yardım alanlar, botox yaptıranlar, silikon taktıranlar azımsanmayacak kadar çok. Oysa bıçak altına yatmadan, iğne yaptırmadan veya çeşitli enjeksiyonlar uygulatmadan da güzel ve dolgun dudaklara kavuşmak mümkün. Bunun için yapmanız gereken makyaj yaparken küçük hilelere başvurmak, bu hileler sayesinde dudaklarınızın inceliğinin belli olmadan dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik diğer yöntemlere harcayacağınız paranızın da cebinizde kalmasını sağlayarak.

1- Makyaj yapmaya başlamadan önce cildinizi nemlendirirken dudaklarınıza da mutlaka krem sürmeyi ihmal etmeyin.

2- Dudak çevrenizi istediğiniz hizadan kullanacağınız rujunuzun renginde bir kalem şekillendirin. Unutmayın kullanacağınız kalemin rengi ne açık ne de koyu olmalı, ruj ile aynı rengi kullanmalısınız.

3- Kullandığınız dudak kaleminiz ile aynı renkte ruj ile renklendirin. Kullandığınız kalem parlak ise rujunuzda mutlaka parlak olmalı. Rujunuzu sürdükten sonra üzerinden dudak fırçası ile geçip rujun dağılıp dağılmadığını kontrol edin.

4- Bütün işlemleri yaptıktan sonra dudak kenarlarınıza yarı saydam pudra sürerek rujunuzun dağılmasını ve silinmesini önleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder