GÖĞÜS SARKMASI SORUNU VE GÖĞÜS DİKLEŞTİRME

Göğüs Sarkması Sorunu



Kadınlar için göğüs güzelliği çok önemlidir. Hamilelik, doğum ve emzirme dönemlerinden sonra göğüs şeklimutlaka değişir ve kadınlar kendilerini eskisi kadar çekici bulmazlar, zamanla eşleri tarafından beğenilmediklerini düşündükleri de olur. Hayır o kadar sorun etmeyin üstelik estetik çözümleri var, burada anlatılan en yeni yöntemin ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

Kadınların en fazla ilgi gösterdiği estetik ameliyatlardan biridir meme estetiği, bu yöntemde memeyi kendi dokusuyla asma işlemi uygulanıyor. Memeyi kendi dokusuyla asma yöntemi; sorunu hem kalıcı şekilde hemde bilinenden çok daha hafif kesi iziyle çözüyor. Çok yeni olan bu yöntem Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Tezel tarafından geliştirildi.

Meme Asma Yöntemi: Bu işlemde, koltuk altına yayılan kısımlardan faydalanılarak meme dokusu yukarıya ve içe doğru itilip kendi üzerinde katlanarak sıkıştırılır ve dikleştirilir. Operasyondan sonra, meme ağırlığını taşıyan bölüm derinin altında olduğu için iz kalma oranı çok daha düşüktür. Bu işlemin avantajı diğer operasyonlara nazaran daha uzun süre kalıcı olması ve yatar durumdayken memenin koltuk altına yayılması ve ayrık görünmesine de çözüm getiriyor.

Meme Küçültme İşlemi: Meme
yi kendi dokusuyla asma yöntemi aynı zamanda meme küçültmede de uygulanıyor. Gençlerde memenin yapısal doku gevşekliği ya da ileri yaşlarda zamanla oluşan gevşeklik ayrıca emzirmenin de çok büyük etkisi vardır, dolaylı sarkmalarda sorunlar giderilebiliyor. Bu yöntem hastalarda doğal sütyen görünümü kazandırıyor ve iki haftalık kısa süreden sonra günlük yaşantıya dönülebiliyor.

1 yorum:

  1. Göğüs Estetiği Estetiği
    Doğru bir şekilde yapılırsa isteseniz büyütün isterseniz küçültün çook başarılı oluyor..:)

    YanıtlaSil