SPA İLE GELEN GÜZELLİK VE SPA RAHATLIĞI


Bazı otellerin isimleri spa adlarının içinde yer almaktadır çünkü bu oteller SPA kültürünü sizlere tam anlamıyla yaşatmaktadırlar. SPA kelime anlamı sudan gelen huzur demektir. SPA içeriğinde geçen sudan gelen anlamının çok daha ötesinde olan bir terimdir. SPA vücudunuzdaki yorgunluk hissini ağrıları yok etmektedir. Her yaştaki insana her hangi bir yan etkisi olmadığından dolayı uygulanmasında bir sakınca bulunmamaktadır.
Spa
SPA
SPA merkezlerinin sizlere sağlamış olduğu spa-wellness hizmetlerinde, sıcak su havuzları, çamur banyoları, cilt bakımı, her türlü masaj şekli, yosun banyosu, küvet bakımı, gibi doğal ürünlerle yapılmakta olan vücut bakımına da SPA-wellness hizmetinin içine girmektedir. Wellness vücudunuzu sinde tutma amaçlı hizmetler içermektedir.
SPA-Wellness sektörüne bütün kesimdeki insanların yoğun ilgisinden dolayı SPA çeşitli dallara aytılmıştır. Bunlar Medispa Tıbbi SPA, Günlük SPA, Mineral Kaplıca SPA, Destinasyon SPA Klüp SPA, Resort Otel SPA ve Kruvaziyer SPA olarak ayrılmaktadır.
Bu spa wellness çeşitlerinin çeşitlendirilmesi vücudumuzdaki uygulandıkları ve tekniklerine göre sınıflandırılmışlardır. Bu nedenle hangi SPA türünü seçecekseniz gerçekten vücudunuza iyi gelecek bir SPA çeşidi seçmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder