GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ DİKLEŞTİRİCİ KREM

dik-gogusler
Doğal bir yöntem kullanarak, göğüsleriniz daha dolgun ve daha sıkı bir hale getirebilirsiniz!
Göğüslerinize daha özenli bir bakım yapmak ister misiniz? Genel vücut bakımı yaparken, göğüslerinizi ihmal etmekten kaçınmalısınız. 50ml.
CC Fabulous Breasts Kremi
CC Fabulous Breasts kremi, göğüs ve göğüs cildini sıkılaştırmakla kalmayıp, aynı zamanda dolgunlaştırıcı maddeler de içiren özel formüllü bir bileşimdir. Kremde bulunan birtakım bitki özü, doku esnekliğini artıran özelliğe sahiptir. Bunun sayesinde göğüs dokusu sağlamlaşır ve cildi gerilir. Gerilen göğüsler daha genç bir görünüme kavuşur. Krem ayrıca, CC Fabulous Breasts tabletlerinde bulunan bitkiler içerir. Bu bitkilerin göğüs büyütücü özellikleri, hem içeriden hem dışarıdan etkili olduğundan, optimal bir sonuç için krem ve tabletleri beraber kullanmanız gerekir. Krem, bu bitkilerin yanında, cilt hücrelerini gençleştiren, nemlendiren ve hücre metabolizmasını canlandıran değerli bileşimler içerir. Krem, ciltteki kan akımını hızlandırırken hücrelerin daha çok oksijen almasını sağlar. Bunun sonucu dahi dik ve dolgun göğüs ve göğüslerin güzel şeklini (geri) veren sağlıklı ve daha gergin bir cilt.
Göğüslerinizin güzelliği cildin esnekliğine bağlıdır. CC Fabulous Breasts kremi, göğüste yumuşatıcı, görünmez bir film tabakası meydana getirir. Bu tabakanın kaldırıcı bir etkisi vardır, cildin rahat nefes almasını sağlar ve inanılmaz derecede zengin besleyici ve destekleyici madde bileşimlerini içerir. Güçlü ve derinlemesine bir etkisi olan bu aktif maddeler, üzerindeki film tabakasından cildin derinliklerine kadar işler. Sağlamlaştırıcı film tabakası, cildin genç ve sağlıklı olmasını sağlayan aktif içerik ve bileşimlerin yardımı ile göğüs dekoltenize optimal bir görünüm kazandırır.
CC FABULOUS GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ KREM
Kremin gözle görülür ilk etkisi nedir? Bu etki ne kadar sürer? Göğüs büyütücü ürünler en iyi nasıl kullanılabilir?
Bu krem, bugün bir çok kadının önemli buluşmalardan önce kullandığı bir göğüs büyütücü bir üründür. Bu üründen azamî yararı görmek için, duş aldıktan sonra kullanılması ve göğüslere doğrudan uygulanması önerilir. Bu durumda ürün, göğüsler tarafından daha iyi bir şekilde emilir. Kremi iki parmağınızın ucuna koyup, önce göğüslerinizin çevresinden başlayıp, göğüs uçlarına doğru dairesel ve yumuşak hareketlerle uygulayınız. Egzersizlerin, soğuk ve sıcak su masajlarının da yardımıyla göğüslerde gözle görülür bir fark ortaya çıkar. Bu fark, birkaç saat boyunca kalıcıdır.
Ürün etkisini nasıl gösterir?
CC Fabulous Göğüs Büyütücü Kreminin içeriğindeki bileşim göğüsleri sadece dikleştirmekle kalmaz, aynı zamanda onlara daha dolgun bir görünüm kazandırır. Ürün, göğüs derisindeki dokunun esnekliğini artıran birkaç içeriğe sahiptir. Krem, göğüs derisindeki epidermik tabakayı sıkılaştırır ve bunun sonucunda göğüsler dikleşirler.
Bu bileşimlerin göğüslerdeki kan dolaşımını arttırıp-güçlendiren ve metabolizmayı harekete geçiren bir etkileri de bulunmaktadır. Bunun sonucunda göğüslerdeki kan ve dolayısıyla oksijen dolaşımı artar. Bu da, daha sıkı, gergin ve sağlam bir deri dokusu olması ve daha dolgun ve biçimli göğüslere sahip olmanız anlamına gelir.
Kullanımı :
Mükemmel göğüs kremi. Göğüslerinizi kuvvetlendirirve doğal olarak büyük görünmesini sağlar. Göğüslerinize günde 2 ez uygulayınız. Tercihen düştan veya banyodan sonra kullanınız. Bir miktar kremi göğüs çevrenize dairesel hareketlerle masaj yaparak omuza kadar uygulayınız. Krem kolayca emilir. Yağlı ve yapışkan değildir.
Uyarılar :
Sadece harici kullanım içindir. Gözlerle temas ettirmeyiniz. Gözle temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların göremeyeceği erişemeyeceği, kuru serin yerde ambalajında saklayınız. Gebelik ve emzirme dönemlerinde kullanmak istenizse bir uzmanın tavsiyesine başvurunuz.
göğüs dikleştirici

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder