EXTRA JEL (X-tra Gel) İNCELME ZAYIFLAMA SIKILAŞTIRMA KREMİ

Extra Jel (X-tra Gel) inceltici ve sıkılaştırıcı krem

Siz de böyle bir ürün aramıyor musunuz?

Bu isteklere cevap verebilmek adına gelişmiş laboratuarlarda yapılan çalışmalar şaşırtıcı, bir o kadar da memnuniyet verici sonuçlar verdi. Buna bilimin yağ kütlelerine açtığı savaşta diyebiliriz. Uzay çağında yaşarken nasıl olurda yağ kütlelerine bir çözüm bulunamıyor diyenlerdenseniz, bu haber sizi oldukça sevindirebilir. Extra jel.

Extra jel (xtra gel), bilimin ve tıbbın ortak çalışmasından doğan etkisi tartışılmaz inceltici ve sıkılaştırıcı bir jeldir. Extra jel’in etkisi artık tartışılmıyor? Bunun nedeni; X-tra Gel’in kendini kanıtlamış olmasıdır. Extra jeli deneyen insanlar, önce şaşırdılar sonra bu fikre alıştılar ve Extra jele hayran oldular. Bu zayiflama jelini deneyipte etkisini görmemiş hiç kimse ya da literatüre geçmiş hiç bir olumsuz bilgi yoktur. Extra jeli hala tanımıyorsanız sizde sadece 10 dakika ayırarak Extra jel zayiflama mucizesini tanıma fırsatını yakalayın. Sadece 10 dakika içerisinde 1 cm inceleceksiniz.

Extra jel neden bu kadar etkili?

Bilimin doğayı keşfetmesiyle hazırlanan Extra jel (Xtra Gel) in içeriği bu kadar etkili olmasında ki tek sırdır. Extra jel, doğada cilt için yaratılmış en iyi bitkileri içerir.

Guarana: Yapısında kafein bulunan Guarana bitkisi Extra jelin mucize bitkisidir. Cildin incelmesini ve görünümün düzleşmesini sağlar.

Buğday proteini (Hydrolyzed Wheat Protein): Besin maddesi olarak oldukça fazla tükettiğimiz buğday proteini, cildin sarkık görünümden kurtulup sıkılaşması sağlar.

Biberiye (Rosmarinus Officinalis): Kan dolaşımını hızlandırarak, hücrelerin oksijen ihtiyacını fazlasıyla karşılayan Biberiye, cildin Selülit görünümünde kurtularak sıkılaşmasını sağlar.

Ardıç (Juniperus communis): Ardıç yapısal özelliği ile insan sağlığı ve güzelliği için çok faydalı bir bitkidir. Ciltte oluşan selüliti, inişli çıkışlı görünümü, kontür bozukluğunu düzeltir.

Itır (Pelargonium Odoratissimum): Ciltte oluşan renk değişikliklerini giderir ve cildi güzelleştirir.

Deniz yosunu (Macrocystis Pyrifera): uzun yıllardır bilinen etkisi ile deniz yosunu cildin elastikiyet kazanmasını ve sıkılaşmasını sağlar.

Greyfurt (Citrus Grandis): Greyfurt, antioksidan özelliğine sahip bir meyvedir. Cilt gözeneklerine yerleşmiş toksinlerin atılmasına ve kan dolaşımının hızlanmasına neden olur.


Portakal (Citrus Dulcis): Içeriğinde ki vitamin ve mineral zenginliği ile cildin direnç kazanarak sağlamlaşmasını ve sıkılaşmasını sağlar.

Dikkat ettiyseniz, Extra jel içeriğinde bulunan kafein ve buğday normalde kilo aldıran maddelerdir. Bu maddeler ağızdan alındığında kilo yapar fakat haricen kullanıldığında incelmeye ve sıkılaşmaya neden olur. Laboratuar raporlarında geçen bu bilgiler şaşırtıcı olabilir fakat gerçektir.


Yağ ve selülitler neden inatçıdır?

Bu sorunun bir çok cevabı olabilir fakat en çok rastlanan sebep dolaşım bozukluğudur. Kan yeteri kadar oksijen taşıyamadığında ve dolanımını hızlandıramadığında sadece yağ ve selülitler değil bütün vücut bundan etkilenir. Kana hayati sıvı denmesinin nedeni de budur. Cilt altındaki dolaşım bozukluğu kütle görünümlü ve oluşumlu yağ ve Selülit parçalarını oluşturur. Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam tarzı, dolaşım bozukluğu, fazla kilo ve Selülit oluşumu dahil birçok soruna neden olabilir. Hazır beslenme alışkanlıkları ve doğal olmayan besinler vücuda toksin ve kalıntı olarak çöker. Bu çöküntüler zamanla birikip cildin yapısını bozabiliyor.

Doğallıktan gittikçe uzaklaşan hayatlar, insan vücudunu takviye güçlere mecbur bıraktı. Spor, diyet vs uygulamalar kilo verdirebilir fakat her uygulama cildi sıkılaştırıp toparlayamaz. Üstelik bölgesel olarak zayıflamak ayrıca çaba gerektirir.

Aşılması çok zor gibi görünen bölgesel yağlanma, cilt sarkıklığı ve Selülit problemleri Extra jelzayıflama jeli ile yok olmaya ve cilt santim santim incelmeye, sıkılaşmaya başlar.

Extra jel kullanımından en iyi sonucu almak için?

Orta sıcaklıkta ki su torbası ya da ısıtılmış bir havlu ile Extra jeli uygulamak istediğiniz bölgeye kompres yapın. Bu yöntem gözeneklerin açılmasını ve X-tra Gel zayıflama jeli’in daha hızlı etki etmesini sağlar. Extra jeli kullanırken kendinizi mezura ile ölçmeyi unutmayın. Gördüğünüz rakamlar sizi şaşırtabilir.

Uyarı: Extra jel’in içinde bulunan deniz yosunu iyot içeren bir bitki olduğu için troid hastalarının doktor danışıklığı ile kullanması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder