CİNSEL FANTEZİİLER ÇEŞİTLERİ KADIN ERKEK


Cinsel fantezileri
Beden gibi ruh da cinsel haz almada önemli rol oynar. Fantezi kurmak ve deneyiminizi paylaşmak ilişkinizi güçlendirebilir ve seviş­meyi renklendirebilir. En iyi seks durağan ol­mayandır; neyi sevdiğinizi ve neyin sizi tat­min ettiğini öğrendikçe değişir ve gelişir. Or­gazm olmanıza yardım edecek fantezileriniz olabilir; ancak, bunları yalnızca ilişkinizden emin olduğunuzda ve eşinizi incitmeyeceğini bildiğinizde paylaşmalısınız.
Fanteziler, sizi gerçeklikten koparanlardan tutun da gerçeğe eklenti yapanlara kadar birçok kılığa bürünürler. Sizin işinize yarayan fantezi, rol yapmayı içerebilir (örneğin, daha önce hiç karşılaşmamışsınız). Kuramsal ola­rak yapabileceğiniz ancak tehlike öğesi içe ren bir şey de olabilir (yatakta sizden başka bir kişinin olması gibi). Tuhaf bir hayal de olabilir (açık denizde sal üzerinde seks yap mak gibi). Bir tür zararsız kölelik oyunu, ikiniz de istediğiniz sürece, fantezilerinizi zengin leştirebilir.
Kadınların Seks Fantazileri:
Seks fantezileri birçok çift arasında probleme, karışıklığa sebep olabilir. Kadınlar ve erkeklerin birbirinden değişik fantezileri ve istekleri olabilir. Kadınlar seks fantezileri ile ilgili konuştukları vakit bir resim veya aşk yaparken hayal ettikleri kurguyu hayata geçirmek isterler. Kendisinden mevki olarak çok yüksek yakışıklı bir gencin sevgilisi olmalarını hayal ederler. Kadınların pek çoğu bir erkeğin kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini veya reel hayatta aşık oldukları kişinin onunla beraber olmak için peşinden koştuğunu hayal ederler.
Bayanların duygularını tatmin etmek amacıyla çocukluk yıllarından kalma zorla beraber olma fantezisi yerine, daha fazla zevk alacakları ve rahatlayacakları hayaller kurmaları daha doğru mantıklı. Bununla beraber pekçok kadının fantezilerini kimseyle paylaşmadıkları bunları kendilerine sakladıkları da bir vakıa. Kadınlar, en uç en vahşi seks fantezilerini eşlerini kıracakları, üzecekleri nedeniyle zamanla bastırırlar ve eşleriyle durağan bir cinsel ilişki sürdürürler.Sevişmek sahnesi ...
Erkeler, eğer kadınların yıllarca bastırdıkları, içlerinde sakladıkları seks fantezilerini meydana çıkartmak istiyorsa, eşlerinin seksten zevk almalarını ve onların fantazileri nedeniyle suçluluk hissetmemelerini sağlamaları gerekiyor. Daha da önemlisi bütün bunların yalnızca bir fantezi olduğunu anlatın. Kadınların partnerlerine fantezilerini anlatmaları erkeklerin seks ile ilgili hayalleri kadınlarınkinden çok farklı olduğu için kargaşaya sebep olabilir. Bu sebeple kadınların önce partnerinin seks fantezilerini dinlemeleri daha iyi neticeler verir. Şüpheniz olmasın sevgiliniz fantezilerinin gerçekleşmesinden memnun kalacak.
Erkeklerin Seks Fantazileri:
Erkekler romantik hayallerden ziyade seksüel tekniklerden haz alır. Özellikle erkeklerin eşleri de bu fantazilere karşı istekli olursa erkekler için büyük bir şanstır bu. Erkeklerin pekçoğu en büyük fantezisinin oral seks, kadınlarını köle yapmak ve birden fazla kadınla sevişmek olduğunu söyleyebilir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta şu; her şey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir, gerçek insanların duyguları sizin kafanızda canlandırdığınızdan çok değişik olabilir. Mesela çoğu kadın veya erkek yatakta üç kişi olmayı istemez. Kölelik fantezisi de ilişkilerinizde önemli problemler yaşamanıza sebep olabilir. Bu sebeple gerçekten eşinizin mutsuz olmasını istemiyorsanız karşı tarafın da isteyebileceği fantaziler kurun.
İYİ SEKS, KÖTÜ SEKS
Eşler memnun olduğu sürece hiçbir şey anor mal değildir. Dolayısıyla, ikiniz de yalnızca banyoda ya da duşta veya her zaman ışıkları kapatarak yatakta seks (ya da çevrenizdeki herkesi katıla katıla güldürebilecek bir şey) yapmak istiyorsanız, ilişkinize zarar verme diği ya da bir başkasını incitmediği sürece bu tamamen size kalmıştır.
Kötü seks, yapmak istemediğiniz ya da sıkı cı, rahatsız ya da acı veren her şeydir. Eşinizin sevdiği ancak sizin hoşlanmadığınız kimi cin sel uygulamaları yapmamak hakkına sa hipsiniz. İstemediğiniz halde göz yumarsanız, size acı veren bir kalıba bürünürler. Kendi korku duyunuza önem vermezseniz, bu du rum kolayca fiziksel istismara dönüşebilir. Eşiniz sizi incittikten sonra gül gönderiyor, “romantik” sözler sarf ediyor ya da sizi yeniden incitmeyeceğine söz veriyorsa aklınızda olsun:
Bu tür bir ilişkide önce fiziksel güvenliğinizi düşünmeli ve bir çıkış yolu bulmalısınız. İs tismara dayalı bir ilişkiyi sonlandırmaya kalkış manın şiddeti tetiklediği bilinmektedir. Yardım isteyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder