EN HIZLI ESTETİK YAPTIRMA HIZLI SONUÇ HIZLI GÜZELLİK

Geç kalmadınız! Hızlı sonuç veren estetikler


En yakın arkadaşınız 10 yaş genç ve 10 kilo daha az görünmesine rağmen, estetik yaptırmadığına yemin ediyorsa ona inanabilirsiniz. Çünkü estetik kategorisine sokulması zor yeni operasyonların işlem süreleri kısa, etkileri güçlü. İyileşme dönemleri ise zahmetsiz. Tam da, bu yazı çok daha formda ve genç karşılamak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu gibi...
Bilenler bilir; estetik operasyonlarının dönemi kış mevsimidir. Yağlar bu dönemde alınır, burunlar bu dönemde düzeltilir, ciltler güneşin kendisini bulutlar arkasına gizlediği dönemde gerilir. Bu durumun da temel iki nedeni vardır; ilki estetik operasyonların kısa dönemde yarattığı morluk ve şişlikleri kapalı giysiler arkasına saklayabilmek, ikincisi de güneşin yapılan izleri lekeye dönüştürmesini önlemek. Ama şimdi tüm bu anlattıklarımız geçmişte kalabilir. Çünkü yeni teknolojilerle uygulanan estetik operasyonların iyileşme dönemleri de oldukça kısa. Şimdi, yazı hayallerindeki vücut ve yüzle karşılamak isteyenlerin “Peki bunlar hangileri?” diye sorduğunu duyabiliyoruz. O zaman hemen Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Estetik - Plastik ve Rekontrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner ve Op. Dr. Hasan Fındık’ın katkılarıyla hazırladığımız haberimize geçelim...

VÜCUTTA...
LİPOLİZLE İNCE AYAK BİLEKLERİ
Nedir? Bacak güzelliğinin önemli bir sırrı da ince, zarif ayak bilekleri. Ancak bazı kadınlar ne kadar kilo verirlerse versinler, ayak bileklerini inceltemiyor bu bölgedeki yağlardan kurtulamıyorlar. İşte bu işlem de, bu bölgedeki yağların alınıp, ayak bileklerinin incelmesine olanak tanımak üzere geliştirilmiş.
Nasıl uygulanıyor? Öncelikle yapılacak işlem planlanıyor. Ve inceltilecek bölge işaretleniyor. Sonra özel solüsyonlarla yağ dokusu hücrelerinin eritilmesi sağlanıyor. Erimiş hücreler basınç uygulayan bir cihazla bölgeden uzaklaştırılıyor ve vücut tarafından atılması sağlanıyor.
Ne kadar sürüyor? 45 dakika -1 saati geçmiyor.
İyileşme dönemi nasıl? Operasyondan hemen sonra günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Uzmanlar, operasyondan sonraki 15 gün içinde hareketsiz bir şekilde ayakta durmamanızı öneriyor ama yürüyüşün faydalı olduğu görüşünde birleşiyor. Bilekler ince görünümüne yaklaşık 15 – 20 gün içinde kavuşuyor.
Fiyatı: 1.500 - 3.000 TL arasında değişiyor.

LATİN KALÇASI İÇİN POPO ASMA
Nedir? Yöntem düz, basık ve düşük görünen kalçaların toplanıp yukarı kaldırılması esasına dayanıyor. Daha önce uygulanan silikon takviyesi ve yağ enjeksiyonuna göre daha başarılı sonuçlar veren bir operasyon olarak kabul ediliyor.
Nasıl uygulanıyor? İnce kanüllerle iz bırakmayacak şekilde bölgeye giriliyor ve yeni geliştirilen çok dayanıklı iplerle, yumuşak dokular sert dokulara tutturuluyor.
Ne kadar sürüyor? 2-4 saat arasında değişiyor.
İyileşme dönemi nasıl? Hastanın bir gün boyunca yatması gerekiyor. Ancak 2-3 gün sonrasında günlük hayatına devam edebiliyor. Sonuç hemen alınabiliyor.
Fiyatı: 4.500 - 5.000 TL arasında değişiyor.

Geç kalmadınız! Hızlı sonuç veren estetikler

DİZ ESTETİĞİ
Nedir? Diz bölgesi estetiği; fazla yağların alınması ve gerekiyorsa çökük olan yerlere nakledilmesi olarak tanımlanıyor.
Nasıl uygulanıyor? Öncelikle liposuctionla fazla yağlar alınıyor. Ardından bunlar özel bir işlemden geçirilerek nakil için uygun hale getiriliyor. Ve enjeksiyonla çökük yerlere naklediliyor.
Ne kadar sürüyor? Her iki bacak için en fazla bir saat sürüyor.
İyileşme dönemi nasıl? Operasyon sonrasında hastanede kalmak gerekmiyor. Hemen evinize gitmeniz mümkün. İlk bir, iki gün dinlenme öneriliyor. Şişlikler bir hafta içinde kayboluyor.
Fiyatı: 1.800 - 3.000 TL arasında değişiyor.



BÖLGESEL İNCELMEDE; SLIMLIPO
Nedir? USA’da FDA onayı almış olan Slimlipo Lazer Teknolojisi, prensip olarak liposuctiona benziyor. Ancak bandajlama ve iyileşme süresi daha kısa. Bu yöntem, çok büyük çaplı olmayan bölgesel fazlalıklar için ideal.
Nasıl uygulanıyor? Bu teknolojideki lazer tamamen yağ hücrelerine duyarlı... İşlem yapılacak bölge belirlendikten sonra, bölgeye lokal anestezi uygulanıyor ve yağlara özel bir solüsyon veriliyor. Amaç sadece yağların yönteme uygun hale gelmesini ve sıvılaşmasını sağlamak. Ardından Slimlipo’nun “sadece yağ hücrelerine duyarlı” lazer ayarlamaları yapıldıktan sonra, son derece ince bir kanülle, yaklaşık birkaç milimlik kesikten içeri giriliyor. Lazer o bölgedeki yağları eritiyor. Yağlar özel bir şırınga ile yine aynı kesiklerden alınıyor. Slimlipo aynı zamanda cildi geren ayrı bir lazer başlığına sahip. Cilt bu lazer ile geriliyor.
Ne kadar sürüyor? İşlem yaklaşık 1 saat sürüyor.
İyileşme dönemi nasıl? Operasyon sonrasında işlem uygulanan bölgeye bir bandaj uygulaması yapılıyor. Bu bandaj yaklaşık dört - beş gün kalıyor. Kişilerin ağrı eşikleri farklı olsa da çoğu hasta geceyi normal bir ağrı kesici alarak geçirebiliyor. Kişiler yöntem uygulandıktan bir - iki gün sonra normal sosyal hayatına devam edebiliyor.
Fiyatı: 3.500 - 5.000 TL arasında değişiyor.
Geç kalmadınız! Hızlı sonuç veren estetikler

YÜZDE...
İPLERLE GÖZ ASMA (STAR EYES)
Nedir? Gözlerin hafif çekik olması yüze hem hoş hem de daha genç bir görünüm kazandırabiliyor. Bu işlem de bu amaçla gözlerin hafifçe yana- yukarı doğru çekilmesi esasına dayanıyor. İşlem herkese uygulanabiliyor ancak özellikle gözleri yapısal olarak aşağı doğru olan kişilerde oldukça memnuniyet verici sonuçlar alınmasını sağlıyor.
Nasıl uygulanıyor? Kirpiklerin uç kısmından girilerek gözler kulaklara doğru hafifçe çekiliyor ve burada sabitleniyor. Böylece hafif çekiklikte, oldukça doğal ve hoş görünen gözler yaratılabiliyor.
Ne kadar sürüyor? Yaklaşık 30 – 45 dakika içinde tüm işlem bitmiş oluyor.
İyileşme dönemi nasıl? Bu işlemden sonra hemen sonuç alınıyor ve hastaların çok büyük bir bölümünde morarma, şişme görülmüyor. Bu nedenle bir iyileşme döneminden bahsetmek mümkün değil. Operasyondan hemen sonra günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz.
Fiyatı: 1.500 - 2.000 TL arasında değişiyor.

FINELIFTING İLE YÜZ GERME
Nedir? Finelifting (Facial Improvement by New Fillers and Lights) sisteminde 11 farklı lazer ışığı kullanılıyor ve uzman bu lazerler içinde hastanın cilt yapısına en uygun olanları seçerek özel bir kombinasyon oluşturuyor. Böylece daha başarılı sonuçlar alınması sağlanabiliyor. Bu ışıklar yüze uygulanıyor ve cildin kolajen üretimi harekete geçiriliyor. Böylece cilt daha genç ve gergin bir hal alıyor.
Nasıl uygulanıyor? Herhangi bir kesi ya da dikiş içermeyen bu yöntemde hastaya uygun lazer ışıkları seçildikten sonra özel bir başlıkla bunlar cilde tatbik ediliyor. Hastanın göz çevresi, ağız kenarı için farklı dalga boyları uygulanabiliyor. İşlem sırasında hasta herhangi bir ağrı sızı hissetmediği için anesteziye de geek olmuyor. İstenilen sonucu elde etmek için 2-4 seans arası uygulama yeterli gelebiliyor.
Ne kadar sürüyor? Seanslar yaklaşık yarım saat..
İyileşme dönemi nasıl? Hasta işlem sonrasında yüzünde bir sıcaklık ve pembelik hissedebiliyor. Ancak bunun ötesinde bir belirti görülmüyor. Bu nedenle hasta günlük hayatına hemen dönebiliyor. Gerekiyorsa doktorun verdiği koruyucu ürünler kullanılıyor. İşlemin tam etkilerinin görülmesi ise cildin kendisini yenilemesiyle beraber yaklaşık bir ay içinde oluyor.
Fiyatı: Seans fiyatları 1.000 - 2.000 USD arasında değişiyor.

SLIMLIPO İLE GIDI ALMA
Nedir? Gıdı bölgesi birçok kişinin en çok rahatsız olduğu bölgelerden bir tanesi... Ne kadar kilo verilirse verilsin, boyun, boyun altı ve gıdı bölgesindeki yağlar istenilen şekilde yok olmuyor ve kişinin gıdısı ise olduğundan daha kilolu bir görüntü yaratıyor. Bu bölge için şimdiye kadar estetik cerrahi birçok yöntem denenmiş bunlar tam olarak istenilen sonuçları vermemiş. Uzmanlara göre Slimlipo burada da oldukça etkili sonuçlar veren bir yöntem.
Nasıl uygulanıyor? Gıdı ve gerekiyorsa biraz yukarı, yanaklara doğru olan bölgeye lokal anestezi uygulanıyor. Ardından yağlara özel bir solüsyon veriliyor. Amaç sadece yağların yönteme uygun hali gelmesi ve biraz daha sıvılaşmasını sağlamak. Daha sonra Slimlipo’nun “sadece yağ hücrelerine duyarlı” lazer ayarlamaları yapıldıktan sonra, son derece ince bir kanülle, yaklaşık birkaç milimlik kesikten içeri giriliyor. Özel bir şırınga ile yine aynı kesiklerden alınıyor. Kanüllerin girdiği, kulak arkasında bulunan küçük kesiklere birer dikiş atılıyor ve dikişler bir süre sonra kendi kendine yok oluyorlar ve izleri asla belli olmuyor.
Ne kadar sürüyor? Yarım - bir saat arası bir zamanı kapsıyor.
İyileşme dönemi nasıl? Bölgeye hafif bir bandaj uygulaması yapılıyor ve bu bandaj bir-iki gün kalıyor. Bandaj çıktıktan sonra şişlikler hızlı bir şekilde iniyor ve böylelikle yüz kemiği son derece net hale geliyor. Hasta hem daha zayıf hem de daha genç görünmeye başlıyor.
Fiyatı: 3.500 - 5.000 TL arasında değişiyor.
Yeni geliştirilen estetik operasyonlarda, yüze en az düzeyde müdahale ediliyor; bu sayede işlemlerden daha doğal sonuçlar alınabiliyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder