UNİVERSAL COUNTER WRAP NEDİR NASIL ZAYIFLATIR

Universal Contour Wrap UCW)


UCW size 6 seansta 30 cm incelmeyi garanti eden tamamen doğal, etkili ve güvenli bir yöntemdir. Mükemmel ve kalıcı incelme sağlamasının yanında, vücudu toksinlerden arındırır, deriyi temizler, pürüzsüz ve ipeksi bir ciltle kendinizi bütünüyle yenilenmiş hissedetmenizi sağlar.

Doğal deniz minarelleri ve kilden oluşan özel solüsyonda bekletilen sargıların (wrap) vücuda uygulanmasıyla sarkmış kalçaların kaldırılması, karın bölgesi ve bel çevresinin düz ve sıkı bir şekle kavuşması ve genel olarak vücudun yeni ve çok daha genç bir görünüme kavuşması sağlanır.

Bu yöntem, çabuk zayıflama ya da ısı tipi sargılamalara ya da strech film yöntemine benzemez çünkü tüm bu yöntemler inch/cm kaybını su kaybıyla sağlarlar. UCW yöntemindeyse çok az ya da hiç kilo kaybı olmaz ve sıkılaştırma ve toning ile verilen inch/cm ler kesinlikle geri alınmaz.

İlk seansta bile en az 15cm incelme sağlayan bu yöntemle salonumuzdan çok daha mükemmel göründüğünüzden emin olarak ayrılacaksınız. Tüm bu rakamlar gerçek olamayacak kadar iyi diyorsanız uygulamalarımızdaki tek seansta incelme ortalamasının 25-35 cm olduğunu bilmenizi isteriz...



UCW Nasıl Etki Gösterir ?


UCW garantisinin arkasında benzersiz deniz çamuru formülü ve uygulama sırasında kullanılan özel sargılama yöntemleri vardır.

Özel deniz çamuru çözümünde bekletilen sargıların vücuda sarılmasıyla, hücreler arası sıvıdan toksinlerin arındırılması sağlanır. Sarma teknigi yumuşak dokunun bulunduğu alalarda pürüzsüz bir zemin hazırlar ve bu bölgelerde temizlenme ve sıkılaşma sağlar.

Yumuşak dokunun temizlenip sıkılaştırılması sayesinde vücut daha yumuşak ve daha sıkı olacaktır.

UCW vücudu arındırarak lenf sisteminin daha etkin ve verimli çalışmasını sağlar. Bu yöntemle arınmış yumuşak doku üzerine düzgün ve sıkı bir kas dokusu inşa olmasına yardımcı olur. Bayanlar ve obez erkeklerdeselülitlerin azalmasında çok güzel sonuçlar alınmaktadır.

Bu yöntem mükemmel ani incelme sağlamakla kalmaz, aynı zamanda cildi temizler, toksinlerden arındırır ve pürüzsüz sıkı bir cilt sağlar. Cilt gerginleştikçe ve sıkılaştıkça çatlaklar, izler ve lekeler belirginsizleşecektir. Sargılama işlemi bittiğinde gerçekten fark gözle görünecektir.

UCW kesinlikle sıvı kaybına dayalı bir yöntem değildir ve sağlanan incelme vucuda sıvı almıyla tekrardan oluşmaz. Tam tersi şekilde uygulamadan sonra bir miktar su alımını önermekteyiz. Bu vücudun temizlenmesine ve sistemin yenilenmesine yardımcı olacak ve birkaç gün içerisinde daha fazle incelme ve daha sıkı bir cilt sağlayacaktır.

UCW'in Faydaları nelerdir ?


UCW ile 6 Seansta 30cm incelmeyi garanti ediyoruz. Benzersiz deniz çamuru formülü ve uygulamada kullanılan özel sargılama teknikleriyle vücudunuz yeniden şekillenecek ve kendinizi eskisinden çok daha iyi hissedeceksiniz.

UCW incelmeden çok daha fazlasını sunar;

- Vücutta yağların depolandığı bölgeler ile kas ve kemik dokularını harekete geçirerek tam anlamıyla vücut heykeltıraşlığı yapar ve vücudunuzu istediğiniz şekle sokmanıza yardımcı olur.

- Tüm uygulama boyunca vücudunuz özel çamur ve bandajlarla sarılı olacaktır. Bu derinizin her santimetre karesinin temizleneceği ve besleneceği anlamına gelmektedir. Salonumuzdan ayrılırken harika görünecek ve kendinizi müthiş hissedeceksiniz.

- Mineral yönünden zengin deniz çamuru çözeltimiz deri altındakitoksinlerinizden arınmanızı sağlayacak ve bu kendinizi yenilenmiş hissetmenize neden olacaktır.

- Hamilelik sonrası ve diyet nedeniyle oluşan kilo değişikliğinden ya da liposuction gibi kozmetik uygulamalardan kaynaklı deride oluşacak fazlalıkların giderilmesinde çok etkili bir yöntemdir.

- Sargılama solüsyonumuzda kılo kaybını sağlayan madde özleri bulunmaz fakat desdekleyici ve motive edici olması nedeniyle her türlü zayıflama programıyla bütünleşecek bir yöntemdir.

UCW Sıkça Sorulan Sorular


Uygulama ne kadar sürecek ?

İşlemlerimiz için yaklaşık olarak bir buçuk saatinizi ayırmanız yeterli olacaktır. Bu sürenin bir saatini doğrudan sargı içerisinde geçireceksiniz ki bu süreyi okuyarak, dinlenerek, hafif egsersizler yaparak yada cilt bakımı gibi diğer uygulamalarımızı deneyerek geçirebilirsiniz. Bu sürede yapacağınız hafif egsersizler dolaşımı hızlandırarak uygulamanın daha etkili olmasını sağlayacaktır. Kalan yarım saatlik süreyi ise ölçümler, sargılama ve soyunma-giyinme gibi rutinlerle geçireceksiniz.

Kilo kaybedecek miyim ?

UCW kilo kaybından çok incelmeye yönelik tasarlanmış bir yöntemdir. Bu yöntemle hiçbir zaman kilo kaybını garanti etmiyoruz. Fakat uygulama sonrasında kendinizi kesinlikle daha zinde ve daha ince hissedeceksiniz.

Sargıların cilde etkisi nedir ?

UCW cildinizi temizler. Müşterilerimiz genelde ciltlerinin çok daha sıkı ve diri hissetmektedirler. Birçok kez kilo vermeye ihtiyacı olmayan kişiler de sadece vücutlarında belirli bölgeleri şekillendirmek amacıyla uygulamayı tercih etmektedir. Doğum lekesi gibi cilt problemleri bulunan kişilerde uygulama sonrası sorunlu bölgede ciddi bir küçülme görülmektedir. Cildin sıklaşmasından dolayı lekeler çok daha az farkedilir olmaktadır.

Body Wrap kimlere uygulanmaz ?

Hamile kişiler, anfizem ve flebit (toplardamar iltihabı) hastalığı olan kişilere yöntem uygulanmamaktadır. Uygulamadan önce size küçük bir sağlık sorgulaması yapılacaktır. Bu güne kadar varis, diabet, astım gibi pek çok rahatsızlığı olan kişilerde yöntem bir sıkıntı yaratmadan başarıyla kullanılmıştır. Deniz çamuru solüsyonumuzun içeriğinde herhangi bir rahatsızlık durumunu tetikleyecek madde bulunmaz. UCW tamamen doğal güvenli bir yöntemdir.

Su içtikten sonra incelmem kaybolacak mı?

UCW kesinlikle sıvı kaybına dayalı bir yöntem değildir ve sağlanan incelme vucuda sıvı almıyla tekrardan oluşmaz. Tam tersi şekilde uygulamadan sonra bir miktar su alımını önermekteyiz. Bu vücudun temizlenmesine ve sistemin yenilenmesine yardımcı olacak ve birkaç gün içerisinde daha fazle incelme ve daha sıkı bir cilt sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder