ELMA & SANDALOZ-ELMA & SANDALOZ SAKIZI FAYDALARI

Elma ve Sandaloz
Sandaloz sakızının zayıflama üzerindeki etkisi şifalı bitkilerle ilgilenenlerin en az 40 senedir tanidigi ve kullandigi, aktarlarin ve lokman hekimlerin zayiflamak isteyenlere her zaman düsünmeden ilk önerdikleri bitkidir. Zamanla elma sirkesi ile birlikte kullanildiginda çok daha iyi sonuç alindigi ortaya çıkmıştır. Fakat, sandaloz sakizi tozu suan en pahali bitkiler listesinde basi çekmektedir ve tozu zayıflatma konusunda extresine oranla çok çok geride kalmaktadır.

Elma & Sandaloz Kullanim Sekli

Sabah Öğle akşam yemeklerden 20-30 dk once 1'er tablet bol su ile alınmalıdır
Ürün içerigindeki bitkisel maddelere alerjisi olanlarin kulanmasi önerilmez.
Oda sicakliginda saklayiniz.
Çocuklarin ulasamayacagi yerlerde muhafa ediniz.
Elma & Sandaloz İçeriği

Sandaloz sakızının zayıflama üzerindeki etkisi şifalı bitkilerle ilgilenenlerin en az 40 senedir tanıdığı ve kullandığı, aktarların ve lokman hekimlerin zayıflamak isteyenlere her zaman düşünmeden ilk önerdikleri bitkidir.

Zamanla elma sirkesi ile birlikte kullanildiginda çok daha iyi sonuç alındığı ortaya çıkmıştır. Fakat, sandaloz sakızı tozu su an en pahali bitkiler listesinde başı çekmektedir ve tozu zayıflatma konusunda extresine oranla çok çok geride kalmaktadır.

Zira sandaloz sakizinin içersindeki özel bir madde, yaglarin çözülmesini ve yakılmasını ayrıca iştah merkezini rahatlatarak zayıflamayi saglarken, bu bitkinin geri kalan kisminin zayıflamaya hiçbir etkisi olmadığı gibi belli bir oranda da kalori içermektedir.

Bu yüzden, Elma & Sandaloz Sakizi Zayiflama Tableti, maksimum verim alinabilmesi için, elma sirkesi extracti ve Sandaloz sakızı extracti kullanmaktadir. Bunun anlamı ise, bir adet Elma & Sandaloz tabletinde yaklasik 100 grama denk gelen Sandaloz sakızından elde edebileceğinizden çok daha fazla zayiflama etkisi bulunmaktadir.

Hazal�in da dogruladigi üzere aktardan alacağınız sandaloz sakızı kullanarak alacaginiz sonuçlar ya bir hiç ya da çok az zayıflama etkisi olacaktir.

Elma Sirkesinin Zayiflama Üzerindeki Etkisi Elma sirkesi özündeki pektin ve suda çözülebilir diyet lifleri (fiber) su çekici özelliginden dolayi, midedeki su ile birleserek, mide bosalmasinin geciktirilmesine ve bu sayede tokluk hissi olusturarak, bireyin yeme isteginin azalmasini saglar.

Diyet liflerinin (fiber) bağirsak faaliyetlerine de olumlu etkileri vardır. Bağırsaklarda dışkılama sıklığı, dışkı agirligi ve yumusakligini arttirarak, vücutta olusan artiklarin, toksinlerin ve yağlarin hizla disari atilmasini saglar. Karbonhidratlarin daha uzun sürede emilmelerini saglayarak kan sekeri düzeylerimizinde kontrol altinda tutulmasina yardimci olur. Bu sayede istahimizin kontrol altinda tutulmasina imkân tanir. Diyet lifleri, enerji yogunlugunun düsük olmasi ile de zayiflamak isteyenler için tercih nedenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder