DR.HAUSCHKA KREMLERİ NASILDIR DR.HAUSCHKA YORUMLAR


Dr.Hauschka Türkiyede GNC mağazalarında satışı bulunan organiklik seviyesi gerçektende çok yüksek olan ender markalardan birisidir.Genç kalmak isteyen bunu doğal yollarla başarmak isteyen herkese tavsiye ederim.


Dr.Hauschka markası doğadan elde edilen bileşenler, seçilmiş etkin bitkiler ve bütünüyle kendisine ait olan bakım konseptinin yanında; cilt bakımına yaklaşımını ve bu yaklaşım doğrultusunda ürettiği kozmetik ürünlerini şekillendiren bir özfikir içerir;

Cildimiz kendini koruma-yenileme gücüne sahiptir ve cilt bakım ürünleri esasen bu fonksiyonları destekleyecek nitelikte olmalıdır...

Dr.Hauschka Cilt Bakım ürünlerini benzersiz kılan bu fikirdir. Cildimizin doğal işlevleri, güneş ışınları, rüzgar ve diğer etmenler tarafından sekteye uğrayabilir. Dr.Hauschka Cilt Bakım ürünleri ise cildimizi yeniden canlandırıp harekete geçirecek özelliğe sahiptir. Cildimizin sağlıklı işlevselliğini güçlendirir ve dış etmenlere karşı koruma sağlarlar.

Dr.Hauschka, organik ve doğal kozmetik ürünleri için yeni bir standart olan ve yakın gelecekte tüm ürünlerimizin sertifikasını taşıyacağı NaTrue’nun kurucularından biridir.


1 yorum:

  1. Adsız1/14/2011

    aaa gerçekten güzel cremleri var,ben cleansing cream kullandım tavsiye ederim herkeze

    YanıtlaSil