NUMEROLOJİ YENİ YIL FALI 2011


2011’de gidişatınızı öğrenmek için: Doğum günü ve yılınıza 4 rakamını (2011 yılının kısaltması) ekleyin. Sonra sonucu 1 ila 9 arasında bir rakama indirgeyin.

ÖRNEK: Doğum tarihi 19 Haziran (19/6) 19+6+4= 29
29, 2+9=11 demek; 11 de 1+1=2 demek. Yani bu kişi 2011’de 2. Yılda yer alıyor. Haydi, 2011 için rakamınızı hesaplama sırası sizde!

1. YIL

Saldırın!: Evet, yeni dokuz yıllık döngü başladı! Tek yapmanız gereken, başlangıcı yapmak, açık ve coşkulu olmak! Motivasyon geri dönüyor, ufuk parlıyor, kapılar açılıyor, yeni yüzler görünmek üzere!
1. Yıl evresinde olmak: Geçmişi, anıları, pişmanlıkları ardınızda bırakın. Geleceğinizi planlayın, uzaklara bakın, kendinize hiçbir yasak koymadan arzu ettiğiniz şeyleri yapın. Sürekli sonuçları beklemeyin, biraz cesaretli olun. Farklı bir hayat düşleyin, kendi fikirlerinizi savunun, kendi yolunuzu çizin. Kendi egonuza ayrıcalık tanıyın, kendinizi düşünün, kendinizi dinleyin ve iç sesinizi takip edin.
Akıl: Yeni bir başlangıç yapın, kendinize yeni bir rota belirleyin, zihninizi değiştirin, bireysel bir projeye ya da farklı bir aktiviteye başlayın. Bunun için istekli ve motive olacaksınız. Hiçbir şeye bağlı kalmayın, kimseyi beklemeyin ve isteklerinizin peşini bırakmayın, kendinize güvenin, kendinizi ortaya koyun, yatırım yapın, satın alın, gelecek planları yapın… kendinizi yenileyin!
Kalp: 1 rakamı ile kendinizi yalnız hissetmenizi, mesafe koymayı ya da izole olmayı zorunlu kılar. Bu elbette normal!
Çiftler: Partneriniz yerine önce kendinizi düşünün. 2011, size özgürlüğünüzü ya da tutkularınız yaşamak için fırsatlar sunuyor. Bağlanmak istemediklerinizle aranıza mesafe koyun, kendi başınıza olun. Bekarlar; birleşmeler, birliktelikler 2012’de. Şimdilik orijinal maceralar yaşamaya kendinizi hazırlayın. Haydi, hemen şimdi ilk adımı atın!
Yükselişte olan aylar: Şubat, Nisan, Mayıs, Temmuz, Eylül, Kasım
Dikkat edilmesi gereken aylar: Ocak, Mart, Haziran, Ağustos, Aralık

2. YIL

Aramızda: Yalnızlık mı? Artık sona erdi. Şimdi birlikteliğinize çok daha az kaldı, durmayın yaklaşın! Korumacılığın ya da yaratıcılığın dengesi olan 2 rakamı, sizin durumunuza göre ya bir düete ya da bir düelloya neden olabilir. Eğer bütünleyici tarafınız baskın çıkarsa bu, gerginliğin azalmasına yardımcı olur, onun ortaya çıkmasına izin verin…
2. Yıl evresinde olmak: Sabırsızlanmayı bırakın. Yılın ilk zamanları biraz yavaş ilerleyecek, acele edip önüne geçmeye çalışmayın; aksine onu takip edin, rutin koşturmalarınızı yapın, işlerinize ve diğer olaylara adapte olun ve egonuzu kapının arkasında bırakın. Fikirler, projeler ve ektiğiniz tüm tohumlar yavaşça filizleniyor; onların yetişmesine, büyümesine izin verin…
Akıl: Yalnız devam etmek yok! Yardım, destek, birliktelik ve katılım, size iyi gelecek. Gecikmeler ve engeller söz konusu. Sezgilerinize daha duyarlı olun ve güvenmeyi öğrenin. Kontrat imzalayabilir, grup çalışmalarına katılabilir, ortaklık kurabilir ve uzun zamandır sorun yaşadığınız bir konuda uzlaşma sağlayabilirsiniz. Yine de dikkat; bir sözleşmeden vazgeçebilirsiniz ya da yapacağınız bir denemenin ucundan dönmeniz an meselesi olabilir; her şey çok dengede değil.
Kalp: Kalbinizde hareketlilik var ve duygularınız da yeterince güçlü. Çiftler için alarm zilleri çalıyor, risk yüksek. Birboşanma ya da ayrılık olabilir. Öte yandan pozitif olarak konumlanan 2 rakamı, birliktelikle ilgili konulara hız kazandırıyor; sürpriz bir evliliğe hazır olun. Yalnızsanız oldukça şanslısınız çünkü ruh eşinizi bulacaksınız. Birlikte yaşama kararı alabilirsiniz, şimdi buluşma zamanı.
Yükselişte olan aylar: Mart, Nisan, Haziran, Ekim, Aralık
Dikkat edilmesi gereken aylar: Şubat, Mayıs, Temmuz, Kasım

3. YIL

Yenilenme: 3 rakamı, yeni bir başlangıç için baskı yapar. Dikkat edin, bu sizin üzerinizde hareket, hız ve yerinde duramamak gibi etkiler yaratacak. Mükemmel! Şimdi uzanıp her şeye dokunma vakti! Zekanızı gösterin, hareketli ve yeni yüzler görmeye açık olun ve hayatın değişik taraflarını tatmaya ya da birlikteliklere hazırlanın.
3.yıl evresinde olmak: Bütün randevularınızı ya da işaretlerinizi değiştirin, günlük rutinden kurtulun vedaha önce neyi hak ettiğinizi düşündüyseniz onu yaşayın, hayatın keyfini çıkarın! Yola çıkmalı, seyahat etmeli, keşfetmeli, kalıplaşmış fikirleri değiştirmeli, arkadaşlıklarınızı yeniden canlandırmalı; kısaca kendinizi yenilemelisiniz. Bir şeyi ya da birini deneyin…
Akıl: Uzun çalışma saatleri, tamamlanmış ilişkiler, sorumluluklar bu yılın külfetleri arasında değil. Başarılı olmaya çabalamayın; ama daha fazla öğrenin. Kalıcı bir anlaşmayı da bir taraftan inşa edin, çalışma saatlerinizi değiştirin, yeni bir ortaklık deneyin. Biraz baskıya ihtiyacınız var. Ayrıca biraz da farklılık yaşamalı ve yeni bir aktiviteye dahil olmalısınız. Şimdi hobi, hobi, hobi zamanı…
Kalp: Çiftlerin ilişkilerinde gelişme ve hareketlilik var. Hayatınızı değiştirecek, dönüştürecek ya da yenileyeceksiniz. Duygularınızın rengiyse biraz karışık. Özgürlük rüzgarları esmeye başlıyor, macera yaşamanız mümkün. Aileniz büyüyor, 3 rakamı bir doğumu müjdeliyor. Yalnız olanların, zevk ve istekleri ön planda… Arkadaşlık, aşk ve flört asıl meseleniz olacak. Artık her şeyi kafanızda kurmaktan vazgeçin ve olanların tadını çıkarın.
Yükselişte olan aylar: Şubat, Mart, Mayıs, Temmuz, Kasım ve Aralık
Dikkat edilmesi gereken aylar: Ocak, Nisan, Haziran, Ağustos, Ekim

4. YIL

Dört köşe: 4 rakamının etkisiyle, karışık hayatınız stabilize olacak ve 2011 sizin için daha ihtiyatlı geçecek. Hayatınızı kazanın, hedefe yavaşça tırmanın ve eğimleri de hesaplayın. Bu, her şeye değecek. İnşa edecek, büyütecek ve sonunda yine siz kazanacaksınız.
4. yıl evresinde olmak: Sabır, koruma ve savunma, bütün amaçlarınızın gelişme göstermesine yardımcı olacak. Limitlerinizi belirleyin, sınırlarınızı çizin, kendinizi disipline edin ve maddi gerçekliği anlayın. Hiçbir şey kendiliğinden olma; şans ya da sihir sadece biraz yardımcı olan faktörlerdir. Bu yıl çok çalışma, zor kararlar, liderlik ve daha güçlü bir pozisyon sizi bekliyor.
Akıl: Bazı şeyler, size olduğundan daha yavaş ilerliyormuş gibi gelecek. Maddi durumunuzu gözden geçirin, sorumluluklarınızı üstlenin, disiplinli olun, kendinize bir rutin oluşturun, bir metot uygulayın. Ve asla vazgeçmeyin!Önemli hal egelecek ve işinizde büyüyeceksiniz.2011 şansın yılı olmayacak; çalışmak, bu sene anahtar kelişme.
Kalp: Sadakatsizliğe, sorumsuzluğa ve geleceği olmayan flörtlere artık son! 4. Yıl, dürüstlüğe, uzun vadeli ilişkilere ve birine ait olacağınız zamana işaret ediyor. Çift olarak ayakta duracak, birbirinize dayanacak ve organize olacaksınız. Herhangi bir problem esnasında aceleyle davranmaz ve hızlı karar vermezseniz, 2012’de her şey sizin lehinize dönecek. Yalnızsanız, bu kadar çok çalışmayın; aşka da vakit ayırmalısınız.
Yükselişte olan aylar: Ocak, Şubat, Nisan, Ağustos, Ekim, Kasım
Dikkat edilmesi gereken aylar: Mart, Temmuz, Eylül, Aralık


5. YIL

Hızlanın: Hayatınızda neyin değişmesini istersiniz? Evet, şimdi zamanı! Aklınızdan geçirin, kalbinizde hissedin. Yetenekleriniz de size yardımcı olacak. Geçmişi bir kenara bırakın, radikal değişiklikler yapın ve hayatınızın başka bir basamağına atlayın. Özgürce uçtuğunuzu hissedeceksiniz, önünüzde bariyer ya da engel yok. Özgürlüğü yaşayın.
5. yıl evresinde olmak: Haydi, küçük aralar verin ve rahat nefes alın, kendinizi ve bulunduğunuz ortamı sıkmayın. Hiçbir şeyin üzerine atlamayın, insanlara ve fırsatlara kendiniz yol açın. Kartal gibi olun; hem aktif, hem de her şey için hazır! Varoluşunuzu şansfaktörüne emanet edin, beklenmedik sürprizlere açık olun.
Akıl: Devam edin, var olan şartları sürdürün ya da durumunuzu uzun vadeli görmeye çalışın. Çalışma saatlerinizde değişiklik yapma, çalışmaya başlama, özel bir yola girme zamanı. Kendinizi bilinmeyen bir şeyin içine tanıyorsunuz ve düelloya başlayacaksınız, yalnız çok dikkat… Sonuçlar pek de istediğiniz gibi olmayabilir. 2012’de yeni bir statüye ulaşmış olacaksınız, şu andan itibaren parayı bir kenara bırakın; insanları ve ne düşündüklerini bir kenara bırakın ve hiçbir şey hazırlamayın.
Kalp: Haydi hızlanın artık, seks ve tutku sizi bekliyor. Kurtuluşunuz yakın, daha tutkulu yaşamayı isteyeceksiniz, daha fazla aşka ihtiyaç duyacaksınız. Çiftler arasında yasak aşk yüzünden gerginlik olabilir. Yalnızlar için sürprizlerle dolu bir yıl olacak, ufukta buluşmalar görünüyor, kalbiniz ve vücudunuz tutuşacak. Ekim ayı, geleceğiniz için çok büyük değişikliklere sebep olacak.
Yükselişte olanlar: Haziran, Mart, Ocak, Eylül, Ekim, Aralık
Dikkat edilmesi gereken aylar: Şubat, Nisan ,Ağustos, Kasım

6.YIL

Sorumluluklar: 2011 sizin için başarının yılı! 6 rakamı, uyumun simgesi… Büyük projelere ve sosyal sorumluluklara yaklaşımınızın, duygusal ve aile ortamınızın mükemmele olduğu bir zaman sizi bekliyor. Paylaşım, anlaşma, denge, birleşim… Bir adım atın, yeni bir basamağa atlayın ve olgunlaşın.
6. yıl evresinde olmak: Aksiyon, kararlar ve kritik seçimler… Güçlü olun, ne istediğinizi bilin ve atışınızı doğru yapın. 2010 size değişim getirdi; 2011 de bunları gerçekleştirme imkanı sunacak. Daha fazla sorumluluk sizi bekliyor. Başarı ve zafer elde etmek için şansınız çok yüksek.
Akıl: Organize olun, aklınızda bir sürü yeni düzenlemeler var, hem de bütün hayat tarzınızı geliştirecek türeden. Finansal isteklerin gerçekleşmesi ve terfi etmek size iyi gelebilir. Sanatçı yönünüz ön plana çıkacak ve yaratıcı kimliğiniz de düzene girecek.
Kalp: Güzelliği ve olgunluğu birlikte istiyorsunuz. Kendinizi keşfedin; sevgilinizle ya birlikte olun y ada evlenin. Aileniz varsa, size bir çocuk müjdesi sunuluyor. 6. Yıl, size ebeveyn olma yolundaki ilk deneyiminizi yaşatabilir. Evli değilseniz, aklınızı başınıza devşirin, oyun oynuyorsunuz. 2010’da şekillenmeye başlayan değişiklikler, sizi bu yıl da takip etmeye devam ediyor.
Yükselişte olan aylar: Şubat, Mayıs, Haziran, Eylül ve Kasım
Dikkat edilmesi gereken aylar: Ocak, Mart, Temmuz, Ekim


7.YIL

Yansıtma: Bu yıl tam merkezdesiniz! Kendinize dikkat edeceksiniz, sorular soracaksınız ve dünyanın dışında bir yerde yaşıyormuşçasına yön değiştireceksiniz. 2011, aslında bir misafir; sizin gerçek değerlerinizi, hareketlerinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu anlayacağınız bir yıl…
7. yıl evresinde olmak: Bulunduğunuz yerden sorgulamaya başlayın ve geriye dönerek neyin daha önemli olduğunu saptayın. Seyahat, çalışma, araştırma konularında kafa yorun; ama maddesel konulara takılmayın. Rutinden kaçın, rahatlayın, umulmadık ve mümkün olabilecek her şeyi deneyin.
Akıl: Büyük ve ağır sorumluluklar altına girmek, para kazanmak, güç ve başarı elde etmek… Bunlar sizin planlarınız arasında yoktu ama her an kapınızı çalabilir. Yıl içinde türbülansa girebilir, arada aşağı inebilir ve yukarı çıkabilirsiniz. Düzensiz olacağınız bu zamanları baz alarak, planlama yapmayın ve çok büyük kararlar almaktan kaçının.
Kalp: 7 rakamı, kendinize döneceğiniz ve kesinlikle izole olacağınıza işaret ediyor. Çiftler arasındaki sorular, kritik anların yaşanmasına sebep olabilir. Anlık gelişmelerin yaşanması mümkün… Yalnızsanız, ne yaşamak istediğinizi düşünün ve kendinizi bu konuda yönetin. Buluşmalarınız olacak; hem de hiç ummadığınız insanlarla…
Yükselişte olan aylar: Ocak, Mayıs, Ağustos, Ekim
Dikkat edilmesi gereken aylar: şubat, Nisan, Haziran, Eylül

8.YIL

Başarı: Şimdi ya tam gaz devam etme y ada vazgeçme zamanı! Daha önce harcadığınız tüm efor, karşınızda ayna varmış gibi size kazanç olarak geri dönüyor. Planlarınızın gerçekleşmesi an meselesi. Çabalarınızın karşılığı olan bu ödülü almayı umuyorsunuz ve alacaksınız da! Tabii eğer bir şeyler ektiyseniz biçeceksiniz, henüz bir şey yapmadıysanız şimdi hemen başlayın!
8. yıl evresinde olmak: Kararlarınızı verin, görüşünüzü belirleyin ve güçlü karakterinizi gösterin. Gerçek bir yetişkin gibi davranın, sorumlulukları alın hatta başkalarının sorumluluklarını bile! Bu, sizi daha olgun hale getirecek ve kontrolü elinize almanızı sağlayacak. Önünüze bakın ve harekete geçin, hiçbir şey sizi geçmişe döndüremez.
Akıl: Eğer aniden ve hiç düşünmeden bazı kararlar verdiyseniz, vazgeçin. Mümkünse geri adım atın. Yoksa ciddi anlamda dağılabilirsiniz. Kampanyalar, finansal gelişmeler, sosyal başarı, davetler, büyük başarılar, belki yeniden ayağınıza bu şekilde gelebilir.
Kalp: Ateşiniz yavaşça yükseliyor ve neredeyse patlamak üzeresiniz. İçinizde büyük bir yangın var! Libidonuz yükseldikçe, kıskançlığınız ve atağa geçme isteğiniz de artıyor. Evlilik zamanınız gelmiş olabilir. Bir an önce bunun temellerini atın yoksa bu yüksek tansiyon sizi yoldan çıkarabilir!
Yükselişte olan aylar: Şubat, Temmuz, Eylül, Kasım ve Aralık
Dikkat edilmesi gereken aylar: Ocak, Ağustos ve Ekim


9. YIL

Sonuç: 2011, sizin için sonuçlara varabileceğiniz bir yılı işaret ediyor. Beklediğiniz davanın sonucunu ya da bir hikayenin sonunu artık görebileceksiniz. Tamamıyla rahatladığınızı, temizlendiğinizi ve saflaştığınızı müjdeleyebiliriz. Sonra, Ekim’de bir 9 yılın daha dönümünü yaşayacaksınız.
9. yıl evresinde olmak: Çok önemli olan hiçbir şeye başlamayın, yeni bir araştırmaya girmeyin, yeni bir şey geliştirmeyin. Az ve problemsiz sorumlulukları alın. Bunlar size zahmet vermeyecek ve üstelik hiç de yormayacak konularda olsun. 2011, duygularınızı ve hassasiyetinizi okşayacak bir yıl olacak.
Akıl: Geçmiş yılları başa sarıp bir kayıt yapın. Sizi neyin motive ettiğini ve hala nelere ilginiz olduğunu görün. Şimdi gidişata bir son verip, yeni bir kulvara atlama zamanı: Ortaklık, iş birlikteliği ya da aynı evde yaşamak… Size kendinizi iyi hissettirecek şeyleri bulun. Sonra rahatlayın ve temiz hava alacağınız tatilinizi yapın, rutinden kaçın ve sonunda kötü huylardan vazgeçin.
Kalp: Hassas döneminize hoş geldiniz! Bir çift olarak yolun sonuna geliyorsunuz ve içinizde kalan ne varsa söylüyorsunuz. Aşka ihtiyacınız var ama aşkın delillerini de görmek istiyorsunuz. Eğer durum zorsa ayrılık gerekebilir ama buna partneriniz karar verecek. Yalnızlar, o kadar çok sosyalleşecek ve o kadar çok insanla etkileşime girecek ki, Ekim’den önce tutkuyu pek hissetmeyecekler.
Yükselişte olan aylar: Mart, Haziran, Ekim, Kasım ve Aralık
Dikkat edilmesi gereken aykar: Nisan, Temmuz ve Eylül

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder