FACEBOOKTA ARKA PLAN NASIL DEĞİŞTİRİLİR

Facebook arka plan rengi nasıl değiştirilir
Facebook arkaplan rengini değitiren eklenti
Facebook Greasemonkey eklentisi


Profilinizin teması, arkaplanı, rengi size sıkıcı geliyor ve kendinize özel bir alan yaparak kişiselleştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek, kısa bir sürede face profilinizi nasıl kişiselleştirebileceğinizi öğrenin.

1- Öncelikle internet tarayıcımızın Firefox olması gerektiğini unutmayalım. Bilindiği gibi Firefox, eklenti desteği sayesinde hızlı nevigasyonunun yanında, bir çok avantajı da beraberinde getiriyor.

2- Daha sonra Greasemonkey ismindeki küçük bir eklenti sayesinde kendi belirleyeceğimiz arkaplanı oluşturabileceksiniz.Greasemonkey eklentisini buradan kurabilirsiniz.Eklenti indikten sonra Firefox’a bu eklenti rahatça entegre olacaktır.

3-Son yapılandırma ayarımız için az önce indirdiğimiz eklentiye küçük bir renk betiği ekleyeceğiz.Auto-Colorizer for Facebook isimli bu script, adından da anlaşılacağı gibi profilimizde kendi istediğimiz renklerin görünmesini sağlıyor.Bu scripti buradanindireceğiz.açılan sayfanın sol üst köşesinde yeşil kutucuk içinde bulunan install bağlantısına tıklamanız yeterli.

4-u scripti indirirken karşınıza “Greasemonkey Kurulumu” başlıklı küçük bir pencere çıkacak. Bu pencere içinde “Facebook auto-colorizer” yazan yeri seçip, sağ altta belirecek KURdüğmesine bir kez tıklıyoruz ve işlem tamamlanıyor.

Yapılması gereken tüm işlemleri yaptık, sıra geldi renk değişimini nasıl uygulayacağımıza.

Bütün aşamaları sorunsuz hallettiğimizden eminsek, facebook profilimize giriş yapıyoruz. (tabi ki firefox tarayıcımız ile) İlk önce profilimiz, mavi beyaz yani standart face görünümü ile indekslenecek. Rahat olun, henüz ayarlarımızı yapmadık.

Şimdi pencerenizin sol alt köşesine bakın. Orada küçük bir maymun kafası göreceksiniz.Ona tıkladığımızda Küçük bir menü penceresi açılacaktır.Bu pencerede Facebook Auto-Colorizer seçeneği işaretli olmalı. Bu sayede az önce yaptığımız tüm değişiklikler sayfamıza yansıyacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder