PEMBE MASKE ARGAN YAĞI SİVİLCE TEDAVİSİ NASILDIR

Son zamanlarda yeni trend olmaya aday pembe maske ile sivilce tedavisi nedir gerçekten faydalımıdır fiyatı nekadardır ve nerelerde yaptırılır sorularının yanıtlarını sıralayalım size




Bio molekül içerikli Pembe Maske hamur biçiminde tüm yüz ve boyuna sürülüyor. Maskenin ısısı kendiliğinden 42 dereceye yükselip ardından 0 dereceye düşüyor.

Pembe Maskenin ısınma ve soğuma işlemi sırasında önceden kişinin cilt tipi ve sorununa yönelik seçilen aktif maddeler (vitamin-kolajen-elastin) cilde iyice nüfuz ediyor. 30 dakikalık bu uygulamadan sonra cilt hücreleri canlanıyor ve cilt fonksiyonları düzenleniyor.

Pembe Maske uygulaması, düzensiz çalışma saatleri ve yoğun makyajdan olumsuz etkilenen ciltlerde de mucize yaratıyor. Özellikle çalışan kadınların yanı sıra, bu koşullardan şikayetçi olan birçok tanınmış sanatçı da Enes Bio Estetik Center’ın müdavimleri arasında yer alıyor.

Genç ciltler için özel olarak hazırlanan Pembe Maske, içeriğinde A, C vitamin kompleksleri, yoğun nem deposu olan ayva çekirdeği özü (Q 10) ağırlıklı olarak bulunuyor. Bu vitaminler sayesinde yağ salgılaması dengeleniyor ve sivilce oluşumu azalıyor.

Orta yaş grubunda, olgun ciltlere özel olarak hazırlanan Pembe Maske’nin içeriğinde kolajen, Q 10, elastin, Hyolünorik Asit etken maddeleri, A, E ve F vitaminleri, çinko-demir-selenyum yoğunluklu olarak bulunuyor. Kırışıklıkları azaltırken ciltteki gevşemeleri de sıkılaştırıcı özelliğiyle bu maddelerden oluşan Pembe Maske, gençlik iksiriniz oluyor.

Pembe maskenin faydaları saymakla bitmiyor…İç ve dış etkenlerin ciltte yol açtığı yaşlanmayı önleyen Pembe Maske, yağ ve nem dengesini düzenleyerek “gençlik iksiriniz” oluyor. Enes Bio Estetik Center’da uygulanan kişiye özel içerikli “Pembe Maske“, havanın mevsimsel değişiminden kaynaklanan zararlı etkileriyle ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet ve kızarıklıklar gibi sorunları yok ediyor. Türkiye’de bilimsel kozmetiğin öncüsü olan Enes Bio Estetik Center’ın kurucuları Ezel ve Nesrin Sürer’in beş haftalık kür halinde uyguladığı Pembe Maske yöntemi, yüzünüzdeki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayarak, cildinize tazeliği, canlılığıkazandırıyor. Pembe Maskenin ısınma ve soğuma işlemi sırasında önceden kişinin cilt tipi ve sorununa yönelik seçilen aktif maddeler (vitamin-kolajenelastin) cilde iyice nüfuz ediyor. 30 dakikalık bu uygulamadan sonra cilt hücreleri canlanıyor ve cilt fonksiyonları düzenleniyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder