KIRMIZI GİNSENG FAYDALARI FİYATI

KIRMIZI KORE GİNSENG TABLET

Uygun koşullarda uzun süre dinlendirilen toprağa ekiminden sonra dikkatli ve sabırlı bir bakımla yavaş yavaş gelişen Ginseng en erken 6 yıl içinde toplanabilecek büyüklüğe erişir. Aslında iyi bir ürün elde etmek için 5-6 yıllık bir büyüme sürecini tamamlaması gerekir ki bu takdirde tam gelişmiş bitkidir ve Kırmızı Ginseng adıyla adlandırılır.Ayrıca Kore'de 100 hatta 400 yıllık olduğu sanılan Kırmızı Ginseng kökleri bulunmuştur.

Kirli çevre koşulları ve suni gübrelemeye karşı hassas olan bu mucize bitki kimyasal maddelerle ( gübre veya ilaç ) temas ettiğinde bozulup çürümektedir.Yılların geçmesiyle Kırmızı Ginseng büyüyüp olgunlaşırken bulunduğu toprağın bütün faydalı unsurlarını da emmektedir. Böylece tabiatta toprak içinde erimiş halde bulunan mineral, vitamin gibi tüm organik ve inorganik maddeleri bünyesine almaktadır. Bu nedenle Kırmızı Ginseng yetiştirilen topraklar uzun süre ekilmeyecek şekilde fakirleşmektedir.Ginseng Kore, Çin, Japonya, Kuzey Amerika ve Sibirya'da yetişir.

Bu türlerin herbirinin ayrı ayrı botanik isimleri vardır. Kore Ginsengine ise "Korean Red Ginseng" ve "Panax Ginseng" adları verilerek diğerlerinden ayrılmıştır. Kore'nin iklimi ve toprağı ginsengin yetişmesi için en uygun olanıdır. Kore Kırmızı Ginsengi iyi imalat standartları (G.M.P) ile üretilir ve devletin sıkı kontrolleri ile muhafaza edilir. Ayrıca Kore Ginsengi daha fazla saponin içerir. Tüm bu vasıflarından dolayı Hong Kong'taki ana pazarda diğer ginsenglerden 5-10 kat daha pahalıya satılır ve yaklaşık 50 ülkeye ihraç edilirKore Hükümeti izniyle ekimi yapılan topraklarda zamanı gelince sökülen kökler işlenecek fabrikalara getirilirler. Sıkı bir kontrolden geçirilen köklerin en iyi kalitede olanları seçilir. Seçilen bu kökler yıkanır, özel bir yöntemle işlenip, kurutulurlar. Bu işlemler sonucu Kırmızı Ginseng köklerinin renkleri koyu kırmızı bir renk alır ve faydalı etkileri daha da fazlalaşarak yararlanılacak hale gelir. Naturel şartlar bozulmadan uygulanan bu süper imalat teknolojisi sayesinde Kore'nin Kırmızı Ginsengi, "Ginsenglerin Kralı" adıyla anılmaktadır.

İmalatları boyunca sürekli kalite-kontrolları yapılan kökler steril şartlarda işlenip paketlendikten sonra, çay, tablet, toz, kapsül, extract, vital, tonik ve bunun gibi çok değişik preparatlar halinde dünya pazarında satışa sunulurlar. Böylece Uzakdoğu'nun gizemiyle birlikte gelen bu nadide bitkinin kökleri, şifa ve yepyeni bir yaşam gücü sunmak üzere hazır beklemektedir.

KULLANIM ŞEKLİ

Günde 3 Sefer 1-3 tablet arası

Kore Kırmızı ginseng yemekten önce veya yemekten sonra alınabilir. Boş mideye alındığı zaman gazların emilmesini sağlar, eğer boş mideye alınması rahatsız ederse, yemek sonrası beklenmelidir.

Kore kırmızı ginseng diğer maddelerle (vitamin, kalsiyum vs.) alınabilir mi?

Kore kırmızı ginsengin diğer maddelerle birlikte alınmasında hiçbir olumsuz etki gözlemlenmemiştir. Ancak Ginseng’in vücuda emilmesini arttırmak için bu maddelerle ginsengin ayrı ayrı alınmasını öneririz.

Net ağırlık: % Kırmızı Kore Ginseng 300 mg x 200 tablet (60g)

Menşei ülke: Güney Kore



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder