CEP TELEFONU EBEVEYN KONTROL PROGRAMLARI

Cep telefonu ebeveyn kontrol programları
Günümüzde cep telefonları artık hayatımızda okadar vazgeçilmez bir hal aldıki cep telefonumuz olmadan 1 dakika geçirmenin düşüncesi bile çok acayip geliyor bizlere,doğal olarak teknolojinin ve hayat şartlarımızın bir getirisi olarak daha çocuk denecek yaşlarda cep telefonu kullanmaya başlıyoruz işte bu noktada ebeveynlerin dikkat etmesi gereken bir durum ortaya çıkıyor.

Evet ebeveynler çocuklarının cep telefonlarını güvenli kullandıklarından emin olmak istiyorlar.Gerek cep telefonlarından kullandıkları internet erişiminin güvenli olmasını gereksede konuştukları kişilerin sakıncalı kişiler olmaması gibi birçok konuda tedirginlik duyabiliyorlar.

En nihayetinde teknoloji yine yardımınıza yetişiyor ve Ebeveyn Kontrol Programları diye adlandırılan ve yüklendikleri cep telefonunda yapılan konuşmalar dahil smsler gezilen internet siteleri ve daha birçok noktada ebeveyleri bilgilendiren programları sunuyor.

Bu programların bazılarının  hakkındaki ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.Tabii biraz ingilizce bilmeniz gerekmektedir.


ve





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder