CEP TELEFONU TAKİP VE DİNLEME


Cep telefonlarının artık hayatımızın vazgeçilmezlerinin en başında geldiği  zamanımızda artık onlarsız hiç bir yere gitmiyor hatta kendimizi onlar olmadan dünyadan kopuk bir halde ve güvensiz hissediyoruz.

Özelliklede cep telefonlarında kullanılan teknolojinin gelişmesi ve beraberinde getirdiği internete erişim kolaylığı nedeniyle insanlar adeta dünyada olup bitenleri  anında öğrenebilmek ve gerektiğinde de bu olup bitenlere tepkilerini anında hızlı bir şekilde gösterebilmek için cep telefonsuz bir kaç saat geçirmeyi bile kabul edemez duruma gelmişlerdir.

Her nekadar cep telefonları hayatımızı kolaylaştırıp dünyaya daha çabuk ve daha iyi bir şekilde entegre olabilmemizi sağlayan bir teknoloji harikası olsalarda bu teknolojinin beraberinde getirdiği bazı endişelerde bulunmaktadır. Bu endişelerin en başında ise cep telefonu kullanım yaşının oldukça düşük olması nedeniyle bu kullanıcıların online tehditlere çok açık hale gelmeleridir.

Online tehditlere örnek olarak birçok şey sayılabilmekle birlikte en çok karşılaşılan ve endişe verici olanlarının başında yaşı küçük kullanıcıların çevrim içi güvenliği olmayan web sitelerine girip yine bu siteler vasıtalarıyla güvenli olmayan kişilerle bağlantı kurmaları ve sonucunda hiçte istenmeyen endişe verici gelişmelerin olmasıdır.

Bu tür online tehlikelerden çocuklarını uzak tutmak isteyen ve onların telefonlarında geçirdikleri zamanları süresince hangi online veya mobil faliyetlerin içerisinde olduklarını bilmek isteyen ve gerekteğinde bu faaliyetlere müdahale etmek isteyen ebeveynlerin yardımına yetişen yine son teknoloji ürünü olan çeşitli cep telefonu dinleme programı bulunmaktadır. Bu casus yazılımlar sayesinde ebeveynler çocuklarının her an nerede olduklarından tutunda kimlerle, ne zaman ve ne konuştuklarına kadar bir çok şeyi rahatlıkla takip edip öğrenebilmektedirler.Web üzerinden temin edebileceğiniz bu yazılımların dünya çapında en çok kullanılan ve favori olanlarının listesini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder