KADIN DOĞUM DOKTORU TAVSİYE


Kadın doğum doktoru tavsiye; sitemize gelen yorum ve sorularınız doğrultusunda açmayı uygun gördüğümüz konulardan bir tanesi.
 Bu konuyu yazmamızdaki amacımız: sizler gibi binlerce hamile bayanın kadın doğum doktorlarını seçmeden önce, bu doktorları önceden tecrübe etmiş diğer bayanların yaşadıkları sıkıntıları, mutlulukları, zorlukları, üzüntüleri, sevinçlerini ve yaşadıkları diğer her türlü tecrübeleri direkt olarak kendilerinden dinlemeleri  ve seçecekleri doktorlar hakkında bir nevze de olsa ön bilgi almalarını sağlamaktır.

Eğer sizde daha önce bir hamilelik geçirdiyseniz lütfen yaşadığınız bölgeyi ve o bölgedeki doktorunuz hakkında edindiğiniz tecrübelerinizi, varsa önerilerinizi yorum bırakarak bizlerle ve dolayısıyla sitemiz aracılığıyla binlerce hamile bayanla paylaşınız. Bu kadar hassas bir konuda yapacağınız dürüst ve önyargısız yorumlarınızı beklemekteyiz.

1 yorum:

  1. Başak7/24/2013

    istanbul pendikte iseniz Doktor Medet Yılmaz'ı tavsiye edrim çok iyi bir doktor.Özel muayenehanesi olan bir doktor remedy hastanesininhemen karşısında muayenehanesi.

    YanıtlaSil