GOOGLE ADNROİD WEAR APK DOSYASI

google android wear

Daha çok yeni olan ve teknoloji severler tarafında büyük bir heyecana sebep olan google nin piyasaya tanıttığı Google Android Ware işletim sisteminin apk dosyasını buradan indirip deneyebilirsiniz. Oldukça yeni olan bu iletişim sistemi ile google teknolojide her zaman bir adım önde olduğunu bir kez daha bizlere kanıtlamış oldu.

Android Ware işletim sistemi ile çalışan saat görünümündeki mobil cihazları tanıtan google  bu küçük ve giyilebilen nitelikteki mobil cihazların en önemli özellikleri arasında fitness yaparkenki anlık hız, kalori, yol tarifi anlık haberler,bulunduğunuz konuma göre özel bildiriler gibi özellikleri ön plana çıkarmıştır. Ayrıca cep telefonunuzla devamlı olarak bir bağlantı içerisinde olabilecek bu mobil aygıta telefonunuzda oluşacak her bildiriyide rahatlıkla görebileceksiniz.

Ayrıca Ok Google sesli komutunu verdikten sonra sesli olarak komut algılayabilen bir yapıda olucak. Her yönüyle ele alındığında Android Wear daha çok Google Glass ın bileğe takılabilen bir versiyonu gibi duruyor, onun biraz daha az yansıtan versiyonu diyebiliriz. İlk kullanıcılarına şimdiden hayırlı olsun diyip bir an önce piyasada görmeyi umuyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder