STEALTHGENİE

Stealthgenie telefon dinleme programı  diğer çoğu yazılıma kıyasla en çok özellik barındıran telefon casus programıdır. Stealthgenie casus telefon yazılımı ile takibe alınmak istenen cep telefonunu ile gerçekleştirilen hemen hemen herşey hakkında anında bilgilendirilirsiniz. Öyleki konuşmalar sırasında bu konusmaları kaydedebilir ve dinleyebilirsiniz, sadece konusmaları değil aynı zamanda ortamıda yine aynı şekilde kaydedebilir ve dinleyebilirsiniz. .

Zaten baslı başına sırf bu iki özellik bile stealthgenie programının ne kadar basarılı bir program olduğunu gösteren en önemli göstergedir. Dünya genelinde ilk 3 te bulunan programlar sırasıyla Flexispy, xmobile pro, ve mspy  programlarıdır. Bun programların üçündede hem ortam dinleme özelliği hemde görüşmeleri dinleme özelliği bulunmaktadır.

Mspy in hem telefona yuklenmesi hemde kullanımı oldukça basit ve herkesin anlayabileceğibir dilde kullanıcı panelinde gosterilmektedir. Bunu daha yakından incelemek isterseniz programın online demo sayfasını aşağıdaki programın resmi sitesinden ziyaret edin ve nekadar kolay ve açık bir kullanıcı paneline sahip olduğunu kendiniz görün.


Not: Bu yazı şuan güncel değildir yakında güncellenicektir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder