BİLGİSAYAR CASUS PROGRAMI


Bilgisayar casus programı denildiğinde en basit anlamıyla keylogger diye tabir edilen ve yüklendiği bilgisayardaki verileri kaydeden yazılımlardan bahsediliyor demektir. Bu yazılımlar her hangi bir bilgisayara yüklendikleri taktirde ( ki bu bilgisayar windows işletim sistemli veya mac işletim sistemli olabilir ) o bilgisayar ile gerçekleştirilen hemen hemen tüm işlemleri kaydedip kullanıcısına sunabilmektedir.

Bu nu daha basit bir şekilde şu şekildede örnekleyebiliriz, bu programı sizin A bilgisayarınıza kurdugunuzu varsayalım, bu kurulum sonrasında siz bilgisayarınızın yanında olmadıgınız zamanlarda bilgisayarınızda yapılan her işlem bu program tarafından kaydedılır ve sizde bu kaydedılen bilgileri uzaktaki başka bir bilgisayardan anında izleyebilirsiniz.
Peki bu bilgisayar casus yazılım neleri kaydeder? evet biraz öncede bahsettiğimiz gibi herşeyi kaydeder, yani gezilen web siteleri, yazılan karakterler, şifreler, mesajlaşmalar, web kamerası,bilgisayarın bulunduğu ortamdaki sesler anlıyacağınız aklınıza gelebilecek her özelliği vardır. Dedimya alanında en iyi olan bilgisayar casus programı budur.

En süper özelliği ise casus programı yüklediğiniz bilgisayarın ekranındaki gorüntüyü size diğer bir bilgisayardan anında canlı olarak televizyon izliyormuşsunuz gibi izlettirmesidir.Evet yanlış okumadınız, aynı televizyon izler gibi anında olup bitenleri size ekranda gösterir ve isterseniz müdahale etme imkanı dahi sunar.

Bu bilgisayar casus programı nın adı Flexispy dır, flexispy programını hem windows pc de hemde Mac ta rahatlıkla kullanabilirsiniz, iki sistem içinde uyumludur buna tablet bilgisayarlarda dahildir. Programı yüklemek ise oldukça kolaydır ve istenildiğinde uzaktan yükleme seçeneği dahi sunulmaktadır. Yani evdeki bilgisayarınıza hiç dokunmadan programı bir email yoluyla göndererek dahi bu programı bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz.

Siz yokken bilgisayarınızda neler oluyor neler bitiyor bilmek istiyorsanız flexispy programı en iyi seçenektir, diğer çoğu casus program gibi bilgisayarı kasmaz çünkü çok küçük bir programdır, ayrıca diğer programlarda olmayan anında canlı izleme ve bilgisayar mikrofonundan ortam seslerini kaydetme özellikleri bir tek bu programda bulunmaktadır.Ayrıca bilgisayar web kamerasından görüntü alma özelliği bulunmaktadır.


Flexispy bilgisayar casus programını temel seviyede ingilizce bilgisine sahip herkes rahatlıkla kullanabilir hatta ingilizce bilmeseniz dahi ekran görüntülerinden rahatlıkla nasıl kullanıcağınızı anlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder