FLEXİSPY

flexi spy

Flexispy telefon dinleme ve uzaktan kontrol yazılımı şuanda dünya genelinde en çok kullanılan telefon takip yazılımlarından birisidir. Flexispy ı diğer ilgili yazılımlardan daha üstün yapan bir çok ileri seviye özelliği mevcuttur, bu özelliklerden bazıları canlı dinleme özelliği (spy call) , ortam dinleme özelliği,aramaları kaydedip dinleme özelliği ve şifreleri gösterme özelliğidir diyebiliriz. Bu özelliklerin yanısıra şuanda 13 farklı sosyal mesajlaşma sitesi üzerinden yapılan yazışmaları kayıt altına alabilmekteve kullanıcısına sunabilmektedir, bunlar arasında whatsapp, facebook, line, viber,skype ilk akla gelenlerdir.

Flexispy telefon dinleme programı nın yüklenmesi ve kurulumu oldukça basit ve bir okadarda hızlıdır, ayrıca kullanıcı dostu bir kontrol paneline sahiptir ve oldukça basit bir kullanıma sahip online arayüzü bulunmaktadır.

Flexispy'ın şuanki güncel fiyatı 3 aylık 389 TL  ve 1 yıllık 749 TL dir. Online olarak satın alınabilen bu yazılım hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz Flexispy Resmi Sitesi ni ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder