WORDPRESS TEMALARI

Bir websitesi yapmak istiyorsanız sizde mutlaka Wordpress  kelimesini duymussunuzdur, ve büyük bir ihtimalle artık Wordpress dendiğinde ne kastedildiğini  çok iyi bir şekilde biliyorsunuzdur. Evet bu yazımızda sizlere özellikle blog tabanlı websitelerini oluştururken en çok kullanılan web sitesi oluşturma aracı olan wordpress ve  temaları hakkında bir miktar bilgi vermeyi uygun gördük.

Öncelikle Wordpress hemen hemen tüm hosting firmaları tarafından kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan bir tasarım ve yapım aracıdır. Bu araç sayesinde oluşturmak istediğiniz web sayfasını istediğiniz wordpress şablonuna göre dizayn edebilir ve bu şablon içerisinde yayınlamak istediğiniz kouları sıralayabilir ve site ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.

Wordpress kurulumu oldukça kolaydır ve 1 bilemediniz 2 dakika içerisinde hostinginize bağlı olan cpanelden bu kurulumu yapabilir ve sitenizi internet ortamında görünür hale getirebilirsiniz. Wordpress kullanan site sahiplerinin en çok ilgilendikleri konulardan bir taneside kullandıkları wordpress şablonlarının hem kullanıcıya hitab eden bir görünümde şık bir tema olması hemde fonksiyonlarının o denli fazla olmasıdır. Yukarıda belirttiğimiz gibi wordpress aracı ücretsiz bir araçtır ve eğer sizde wordpress ile bir websitesi oluşturduysanız bir çok ücretsiz temada sizin kullanımınıza ücretsiz olarak sunulur, burada ücretsiz olarak sunulan temalar genelde çok işlevli olmayan temalardır veya pro versiyonu olan temaların deneme versiyonları olan temel versiyonlu temalardır, isterseniz bu temaları ücretsiz olarak kullanabilir istersenizde pro versiyon wordpress temaları belirli bir ücret karşılığında satın alıp full fonksiyonlu olarak kullanabilirsiniz.

Kuracağınız websitesinin amacı ve içeriğine uygun temayı bulmak için wordpress tema sağlayıcı websitelerinden yararlanabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz bazı wordpress temalarına şu adresten bakabilirsiniz. Wordpress themes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder