MKVOD NEDİR NASIL KULLANILIR


MKVOD LG  smart televizuonlarda ve android cihazlarda kullanılan oldukça geniş özelliklere sahip bir iptv ve video on demand (isteğe bağlı video izleme) uygulamasıdır. Mkvod sayesinde lg smart televizyonunuzdan istediğiniz düya televizyonunu iptv özelliği sayesinde internetten hd kalitesinde izleyebilir ve istediğinizfilm, belgesel ,dizi,müzik ve diğer bir çok videoya istediğiniz an ulaşım sağlayabilirsiniz.

MKVOD ile artıksmart televizyonunuzun gerçekten smart olduğunu hissedecek ve çok kısa bir süre içerisinde artık mkvod olmadan televizyondan zevk alamaz hale geliceksiniz. Çünkü mk vod içeriği okadar genişki uygulamanın içerisinde bulunan portal diye tabir edilen veri sağlayıcılar ile istediğiniz uydu kanalına veya filme anında beklemeden ulaşabiliyorsunuz.

Şuan için mkvod uygulaması lg televizyonların webos olmayan versiyonları için ve android cihazlar için geliştirilmiş durumda, çok yakında webos işletim sistemi için olan versiyonlarınıda çoğu kişinin sabırsızlıkla beklediğinden eminiz, bununda en yakın zamanda güncellemesinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sizlerde eğer smart televizyonunuzun gerçekten mart olduğunu hissetmek istiyorsanız mkvod uygulamasını mutlaka denemelisiniz, zaten bir kere denediğiniz zaman bu uygulamaya bayılacağınızdan eminiz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder