MSPY

Mspy programı uzaktan telefon ve bilgisayar takibine ve bu cihazlarla oluşturulan faaliyetleri izlemeye yönelik geliştirilmiş ebeveyn kontrolü sağlayan ve dünya genelinde satışı bulunan bir yazılımdır.

Yukarıda da değindiğimiz gibi null mspy yazılımı ailelerin uzaktan bir bilgisayar başından çocuklarının cep telefonlarına yükledikleri bu yazılımdan gelen veriler ışığında onları takip etmelerini ve onların her an nerede olduklarını ve cep telefonlarıyla yatıkları faaliyetlerde güvenli olup olmadıklarını kontrol etmelerini sağlamaktadır. Mspy yazılımı internet üzerinden tüm dünya genelinde satışı bulunan en popüler cep telefonu izleme yazılımlarından bir tanesidir.

Gelişmiş bir teknolojiye sahip olan mspy apk yazılımı kullanıcısına bir çok ileri takip ve izleme fonksiyonu sunmaktadır. Özellikleri arasında cep telefonu ile yapılan her türlü mesajlaşmanın izlenebilmesini sağlamaktan tutunda telefonla çekilen video ve fotoğrafların görüntülenmesi, gps ile konumun anında belirlenebilmesi, telefona tuşlanan yazı karakterlerinin toplanmasını sağlayan keylogger özelliği ve telefonla yapılan aramaların detaylarının görüntülenmesi gibi daha sayabileceğimiz bir çok özelliği bulunmaktadır.

Mspy online olarak satın alınan ve satın almanın hemen sonrasında da telefona online olarak telefonun internet tarayıcısına yazılan indirme linki ile yüklenip anında aktive edilebilen bir yazılımdır. Dolayısıyla çok hızlı bir şekilde telefona yüklenebilip çalışır duruma getirilebilir olarak tasarlanmış bir yazılımdır. Kullanıcı dostu bir online panel üzerinden telefondan gelen verilerin görüntülenmesine olanak verir, yani daha  kolay bir söylemle telefona yükleme ve aktivasyon sonrasında mspy hesabınıza online olarak giriş yapıp telefondan gelen bilgileri bu online hesabınızda karşınızda görebilir ve devamı olarak buradan takip edebilirsiniz.

Ebeveyn kontrolü sağlamak konusunda ailelerin bir numaralı tercihi olmaya aday mspy yazılımı yüklendiği telefonda yükleme sırasında yapılacak tercihe göre ister görünür modda istenilirsede gizli modda çalıştırılabilmektedir. Mspy yazılımı hakkında daha detaylı bilgi için mspy resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder