EN KAPSAMLI ÜCRETSİZ ONLİNE VİRÜS TARAMASI NASIL YAPILIR


Bilgisayarınızda açmaya cesaret edemediğiniz şüpheli görünen bir dosya var ve siz bu dosyayı şöyle kapsamlı bir virüs tarama testinden geçirip ancak virüs bakımından temiz olduğuna inandıktan sonra açmak istiyorsunuz , evet işte burada size oldukça kolaylık sağlayacak online olarak şüpheli gördüğünüz dosyanızı tarata bileceğiniz en kapsamlı taramayı gerçekleştireceğiniz düşündüğümüz http://virusscan.jotti.org/tr  sitesinden faydalanabilirsiniz.

İlgili siteye gidip taramak istediğiniz dosyayı siteye yükleyip tam 22 antivirüs programıyla birlikte taranmasını sağlıyabiliyorsunuz.Evet yanlış duymadınız tam 22 en popüler antivirüs yazılımı sizin için bu dosyanızı online olarak tarayıp size dosyada virüs olup olmadığını söyleyecektir. Sanırım bukadar kapsamlı bir taramayı kendi imkanlarınızla yapmak hiçde kolay olmasa gerek.

Sitenin kapsamında olan virüs tarama programları arasında en popüler olan yazılımlardan ve bana göre en kapsamlı taramayıda yapabilecek olan  Kaspersky ve Bitdefender yazılımlarıda mevcut. Tam yazılım listesi bu yazımızın üstünde bulunan resimde gördüğünüz gibidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder