EN KOLAY ROOT PROGRAMI


en hızlı root programı


Evet bir android telefonunuz var ve siz bu telefonu root yapmak istiyorsunuz ozaman dogru yerdesınız, sizlere bir android telefonu en kolay şekilde nasıl root layacağınızı anlatayım, işlem çok kolay ve sadece bir root programıyla hemen üstesinden gelebiliyorsunuz.

Root yapmadan önce android telefonunuzu USB DEBUGGING (usb ayıklama) moduna getirmeniz lazım ki root programı telefonunuzla bağlantı kuarabilsin. Peki bunu nasıl yapıcaksınız? çok kolay henem anlatalım


1. İşlem:   Telefondan AYARLAR- Geliştirici Seçenekleri  bölümünde yer alan USB HATA AYIKLAMA  kısmına tik atıp onaylayın. hepsi bukadar.

Son sürüm androidlerde Geliştirici Seçenekleri kısmı direkt olarak Ayarlar kısmında görünmez, bunu görünür yapmak için Ayarlar kısmında en altta Telefon Hakkında diye bir kısım var oradaki Derleme Numarası na 7 kere üstü üste tıklayın böylece Geliştirici  Seçenekleri  kısmı ilk baştaki Ayarlar kısmında açılacaktır ve sizde ilk anlattığım gibi aynen 1. işlemdeki gibi Usb Hata Ayıklama kısmına tik atıp aktif hale getirebilirsiniz.

Sonra 2. İşlem Rootlama

KOLAYCA ROOT NASIL YAPILIR

Tavsiyemiz https://www.kingoapp.com/  adresindeki Kingo Root yazılımıdır.

Tek yapmanız gereken siteden root yapacagınız telefona android için olan apk yı ındırıp kurmak ve acmaktır.

Açtıktan sonra aşağıdaki gibi program ana ekranı gelicektir.
o ekrandan One Click Root yazan yere tıklayınca program 1- 2 dakika icerisinde telefonu root yapıcak ve işlem bitirecektir.


Böylece rootlama işlemini 2 dk içerisinde bitirmiş olursunuz. Rootlama işlemi bittiğinde telefonda Super User isminde bir program daha olusucaktır. Bu rootlamanın oldugunu gösterir. 

Super User yazan programı tıklayıp acın, program ana ekranında sol üstte bulunan sıralı 3 nokta işareti vardır burası ayar yeridir oraya tıklayın ve Toast yazan ayarı sıfır yapın, boylece yazılım ekranda uyarı vermeyecektır.


Tüm bu işlemler bitince artık cihazınız rootlu demektir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder