XMOBİLE PRO


Xmobile Pro telefon dinleme programı ailelerin çocuklarını takip etmeleri için geliştirilmiş en özellikli ve kullanışlı telefon takip yazılımlarından bir tanesidir. XMOBİLE PRO yu yüklediğiniz bir telefonu her yönüyle kolaylıkla izleyebilirsiniz, ister bu telefonla yapılan görüşmeleri canlı olarak dinleyebilir, istersenizde kaydedip daha sonra dinleyebilirsiniz.

Alanında en gelişmiş online takip teknolojisine sahip olan güçlü altyapısıyla dikkati çeken bir yazılım olarak piyasadaki yerini bulmuştur. Sizler için Xmobile Pro yazılımını Android bir telefonda test ettik ve gerçekten de yazılımın ne kadar etkili özellikleri olduğunu ilk kullanışımızda hemen fark ettik.

Öncelikle tüm özellikleri aktif olarak kolaylıkla çalıştırılabilen bir yazılım, diğer yazılımlarda olmayan bazı özellikleri de bulunmaktaki oldukça ilginizi çekiceğinden eminim. Bu özelliklerinden bir tanesinden söz edelim kısaca, evet camera capture özelliği

Xmobile Pro nun Camera Capture özelliği sayesinde kullanıcı panelinizden yapacağınız tek bir tıkla telefonun kamerasını açıp canlı olarak telefondan video görüntüsü alabiliryorsunuz, aynı zamanda çok hızlı bir şekilde saniyeler içerisinde fotoğrafta alabiliyorsunuz. Bu sadece çeşitli özelliklerinden bir tanesi daha buna benze birçok özellik var Xmobile Pro telefon dinleme programında.

Burada daha ayrıntılı bir şekilde Xmobile Pro nun özelliklerinden bahsedebilirdik ama çok ayrıntıya girmek istemiyoruz, birazda siz merak edin istiyoruz belkide. Evet aslında bunu istememizin sebebi Xmobile Pro yazılımının 3 gün full özellikli olarak deneme vermesi.

Evet eğer sizde böyle bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız o zaman yazılımın sitesi olan www.xmobilepro.net  sitesini ziyaret edip hemen yükleyip 3 gün bedava deneyebilirsiniz. Yazılımın telefona nasıl yüklendiğini gittiğiniz sitede resimli olarak göstermektedir zorluk çekeceğinizi zannetmiyorum. ayrıca aşağıdaki linki kullanıp direkt olarak yükleme sayfasına gidebilirsiniz.




1 yorum:

  1. dündar4/02/2015

    1 haftadır kullanıyorum ben xmobilepro yu harbiden iyi bir program evet bedava 3 gün deneme veriyo deneyin benca gayet güzel

    YanıtlaSil