EN İYİ 5 PROTEİN TOZU

En iyi protein tozu hangisidir? Evet sporla uğraşan ve kas kitlesini arttırmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi şüphesiz budur, bizde sizleri için bu soruya yanıt aradık ve en etkili protein tozu markalarını bir araya getirdik, işte listemiz.

En iyi 5 protein tozu

Proteinler hepimizin bildiği gibi vücuttaki en temel yapı birimleridir.Protein tozları vücuttaki protein seviyesini yüksek tutarak kasların proteinsiz kalmasını önlemek için kullanılır.Birçok protein ürünü olmakla beraber biz en iyi 5 tanesini sizin için araştırdık.

Dymatize ISO 100

iso 100 dymatize firmasının son zamanlar ürettiği en iddalı prtein tozudur.1 ölçeğinde 25 gram protein ve 1 gr dan az yağ ve karbonhidrat oranıyla öne çıkıyor.%100 Hydrolize olduğundan dolayı kana karışımı oldukça hızlı oluyor.Ayrıca ölçek başına 5.5gr BCAA içeriyor.

Satın Almak İçin Tıklayın : Dymatize ISO 100





Multipower whey protein

Dünyaca ünlü bir alman firmasıdır.Ürünleri dünyanın her yerinde tercih edilmektedir.Ürün 30 gramında 22 gram protein içeriyor.Yaklaşık 75 servis çıkıyor,bu servis sayısından ötürüde tercih edilebilir.

Satın Almak İçin Tıklayın : Multipower Whey Protein





Hardline whey 3 matrix

44 gramında 35 gram protein bulunduran bu ürün fiyatı,lezzeti,karışımı ve içeriğiyle kullanıcıların ilgisini çekmektedir.3 zamanlı protein emilimiyle vücudun uzun süre proteinsiz kalmamasını sağlar.

Satın Almak İçin Tıklayın : Hardline Whey 3 Matrix





Nutrade premium protein

30 gramında 23.1 gram protein bulundurur.İzole whey ve izole süt proteinlerinden olumaktadır.İçeriğinde Bcaa ve glutamine bulundurur,karışımı ve tadıda oldukça iyidir.

Satın Almak İçin Tıklayın : Nutrade Premium Protein







Muscle Need Nutrition Whey Protein 2.27 Kg + Shaker + TShirt

Toz formuna sahip olan Muscle Need Whey Protein, günlük ihtiyacınız olan proteini karşılamaya yardımcı olur. Ürün Amerikan meşelidir. Ürün çok lezzetlidir. Kullanıcıları tarafından çok fazla olumlu geri dönüş alan Muscle Need Whey Protein’in %50’si konsantre ve %50’si izoledir. Ürün, çikolata aromalıdır. Karışımı ve emilimi üst düzeylerdedir. Ürün kompleks bir protein tozudur. Her servisinde ise 4740mg BCAA içermektedir. Protein tozlarını bir defa kullanmakla sonuç elde etme oranınız çok düşüktür. Hedeflenen sonuca ulaşmak zordur ve fazla vakit alır, bu nedenden dolayı alacağınız protein tozunuz uzun süre kullanılabilir bir ürün olmalıdır. Muscle Need Nutrition firması da bunu hesabına katarak her ambalaja 76 servislik ürün koymuştur. Bu açıdan yüksek kaliteye sahip olmasına rağmen ekonomik fiyata bu protein tozuna sahip olabilmeniz amaçlanmıştır. Ayrıca ürün 3’lü kutuda satışa sunulmaktadır. Ürünü satın aldığınızda içinde Muscle Need Smart Shaker ve spor antrenmanları için tshirt çıkmaktadır. Bunlar, ürünün yanında hediyelerdir. Bu hediyelerin piyasa fiyatı 55 TL’dir.

Satın Almak İçin Tıklayın : Muscle Need Nutrition Whey Protein




1 yorum:

  1. Weider Premium Whey Protein Tozu unutmuşsun en iyisi ve ilk protein üreten firmalardan dır.

    YanıtlaSil