EN İYİ KİLO ALDIRICI TAKVİYELER

En iyi kilo aldırıcı protein ve karbonitrat tozu karışımları hangileridir? Kişi ister spor yapıyor ve kas kütlesi arttırımını hızlandırmak istiyor olsun veya bir türlü kilo alamıyan ve bu sorununu çözmek için bir takviye beslenme desteği arıyor olsun, işte aşağıdaki listede sıraladığımız beslenme destekleri tamda bunlar içindir.

En İyi Kilo Aldırıcılar

Dymatize Super Mass Gainer:Dymatize sektörün lider firmalarından birisidir ve kalite konusunda gerçekten mükemmeldir.Dymatize Super Mass Gainer kilo aldırıcı ürünü yüksek kalori içermesi sebebiyle kilo almakta zorlananlar için ideal bir üründür.Bir servisi yaklaşık olarak 1280 kaloridir.
İçerik:
252gr Karbonhidrat
52 gr Protein
10 gr Yağ
A B C D E vitaminleri
Kreatin ve Glutamin
Potasyum,magnezyum ve fosfor

Satın Almak İçin Tıklayın : Dymatize Super Mass Gainer


Multipower Mass Gainer 3000:Alman kalitesi ve teknonojisini üretimine yansıtan Multipower firmasının Mass Gainer 3000 ürünü klasmanında oldukça iddaalı ve cazip bir üründür.Bir servisi yaklaşık 600 kaloridir.100 gramında 62gr karbonhidrat ve 38gr protein içerir.Vitamin bakımındanda oldukça zengin bir üründür.

Satın Almak İçin Tıklayın : Multipower Mass Gainer




Olimp Gain Bolic 6000:Sektörün köklü firmalarından olan olimp 20 yılı aşkın tecrübesiyle kendini kanıtlamış bir markadır. Gain Bolic 6000 yağ oranı düşük olması sebebiyle olumlu yorumlar almıştır Buda yağlanmadan kilo ve kas kütlesi elde etmenize yardımcı olur.1 servisinde ortalama 390 kalori ve 80gr karbonhidrat, %19 oranında BCAA bulunur.Piyasadaki en iyi kilo aldırıcı ürünlerinden biri olarak gösterilir

Satın Almak İçin Tıklayın : Olimp Gain Bolic



Hardline Pro Gainer: Ekonomik açıdanda dikkat çeken bu ürün olumlu yorumlar almaktadır.Protein ve karbonhidrat bakımından zengindir.Bir servisi ortalama 780 kalori ve 38gr protein içerir.Çikolata,muz ve çilek aromalıdır.
İçerik :
154g Karbonhidrat
780 Kalori
38 gr Protein
1,2gr Yağ
1000 mg Taurin

2500 mg Kreatin Monohidrat

7000 mg BCAA
Satın Almak İçin Tıklayın : Hardline Pro Gainer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder