EN İYİ YAĞ YAKICILAR

En iyi yağ yakıcı denildiğinde hem dünya genelinde hemde Türkiye'de ilk akla gelen vede en çok kullanılan en etkili yağ yakıcı sprocu ürünlerini sizler için bir araya getirdik, işte en çok kullanılan oldukçada etkili kilo vermeye yardımcı yağ yakıcı sporcu beslenmesi ürünleri.

EN İYİ 5 YAĞ YAKICI

Öncelikle söylemek gerekir ki vücut hareket etmeden yağ yakmak gibi bişey olmaz yani spor yapmadan hangi ürünü isterseniz kullanın kilo veremezsiniz.Ancak sporla beraber kullanılabilece ürünler arasında termojenik yağ yakıcılar vardır.Bunlar vücut ısısını arttırarak daha fazla yağ yakmanıza yardımcı olan ürünlerdir.İşte sizler için en iyi 5 yağ yakıcı..

Animal cuts

Universal firmasının bi ürünü olan animal cuts içindeki 7 farklı işlevle efsanevi yağ yakıcılar arasındadır.Profesyonel sporcuların tercih ettikleri ürünlerdendir.Bize göre bir yağ yakıcıda olması gerek herşeyi hatta fazlasını içeren bir ürün.

Satın Almak İçin Tıklayın : Universal Animal Cuts





Grenade detonator

Bir İngiliz firması olan grenade özellikle bu yağ yakıcısıyla oldukça ünlendi.Ürünün oldukça zengin bir içeriğe sahip olduğundan listemizde 2. sırayı aldı.
yeşil çay,turunç özü,kafein,arnavut biberi,fenialanin,kavrulmamış kahve ekstresi.İçeriğindeki kafein oranından dolayı eğer pek kahve tüketen biri değilseniz ilk hafta 1 kapsüll kullanarak başlamanızı tavsite ediyoruz.

Satın Almak İçin Tıklayın : Grenade Thermo Detonator




MuscleTech Hydroxycut hardcore elite

Muscletech kalitesinden çokça söz ettiren bir amerikan firmasıdır.Bu ürün şuan en son geliştirdiği en etkili yağ yakıcısıdır.Diğer yağ yakıcılardan farkı içerdiği teanin aminoasidi,bu aminoasit öğrenme kapasitesini,odaklanmayı,zihinsel uyanıklığı arttırıyor.Ayrıca içeriğinde bazı testesteron seviyesini arttıran maddelerde bulunmaktadır.

Satın Almak İçin Tıklayın : Muscletech Hydroxycut




Nutrex lipo 6 black

Nutrex lipo 6 black Türkiyede bilinen en iyi yağ yakıcılar arasındadır.Ürün metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştırır.İçeriğindeki kafeinden dolayı yine ilk hafta 1 kapsül şeklinde kullanılmasını öneririz.

Satın Almak İçin Tıklayın : Nutrex Lipo 6 Black





Hardline Burner

Türk firması olan Hardline kalitesi ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan bir firmadır.Vücuttaki insülin hassasiyetini arttırır bu hassasiyetin artması şeker dengesinin sağlanmasında etkilidir bu denge yağ yakmayı kolaylaştırır.Metabolizmayı hızlandırarak serbest yağ miktarını arttırarak yağların daha kolay yakılmasını sağlar.


Satın Almak İçin Tıklayın : Hardline Burner

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder