KELOPESİA KELLİK KREMİ

Kellik kremi
Kelopesia nedir bir kellik ilacımıdır yoksa kellik için kullanılan bir kremmidir? Evet tüm kellerin bu yazımızı okurken heyecanlandıklarını ve ''acaba yıllardır beklediğimiz müthiş etkili kelliğe çözüm olabilecek ilaç sonunda çıktımı piyasaya'' dediklerini duyar gibiyim.
Aslında yedi tepe üniversitesinin kurucularından olan Sayın Bedrettin Dalan'ın daha geçtiğimiz gün yaptıkları basın toplantısında aktardıklarını baz alırsak Kelopesia olarak çok yakında eczanelerde görmeye başlayacağımız bu krem tamda bu işe yarıyor, yani saçsız deriden yeniden saç çıkmasını sağlıyor.

Bahsedildiği üzere 3 yıla yakın bir süredir üzerinde yoğun çalışmaların sürdüğü Kelopesia üretiliş aşamasında sünnetli deriden alınan kök hücrelerin kullanıldığı oldukça iddealı bir ürün gibi görünüyor. Bu kadar iddealı bir ürün tabi ki özellikle ülkemizdeki kel nüfusu göz önünde bulundurursak milyonları çok yakından ilgilendiriyor ve bir o kadar da heyecanlandırıyor diyebiliriz.



Yedi tepe üniversitesinin bu ürün üzerinde göstermiş oldukları çalışmalarında dolayı kendilerini taktir ediyoruz ve her ne kadar şuanda ürünün ne kadar etkili olup olmadığını bilemesek de yinede bir Türk üniversitesinin bu gibi çalışmalara bütçe ayırması ve bu tür bilimsel etkinliklere öncülük etmesi bizi gururlandırıyor.

Umarız ki Kelopesia en az şuanki bahsedildiği kadar etkili bir kellik ilacı olur ve hem keller artık rahat bir oh çekerler hemde dünya genelinde bir Türk ürünü olarak raflarda yerini bulur.

Sizde eğer bir kel iseniz biliyorum ki bu ürünü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz ve eczanelere gelir gelmez denemek isteyeceksiniz, ileri ki zaman zarfında Kelopesia yı denediğinizde lütfen aldığınız faydanın ne kadar olduğunu bu sayfamıza yorum yaparak bizlere ve sizler gibi kellik ilacı arayışı içerisinde olanlara bir ön bilgi ve yol gösterici olması açısından yazınız.

Tüm kellerin özledikleri o gür saçlı günlerine bir an önce dönmeleri dileğimizle sağlıkla kalın.

36 yorum:

  1. Boşuna uğraşmayın. Ilaci ben aylar önce buldum. Kullanıcılar var. 12 ki karışım. Yüzde yüz saç çıkarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sallama birader..inanmayın millet bu kişiye.daha bu krem piyasaya çıkmadı.
      şuanda piyasadaki hiç bir krem/hap vb.. şeyler saç çıkarmıyor.
      çünkü ben en kalitelilerini paraya kıyıp denedim ama sonuç fiyasko.
      sende 12 karışım diyerek kendi dükkanındaki ürünleri satmaya çalışıyorsun sanırım.
      insanları kandırıp yanlış yönlendirmeyelim..ürün henüz çıkmadı.bende bu ürünü bekliyorum.inşallah işe yarar ve derdimiz biter..

      Sil
    2. Ne 12 karışımı cahil misin sen kök hücre ile yapılan kremin 12 karşımla ne ilgisi var koca genetik uzmanları senin bildiğin 12 karışımı krem diye satacaktı he yaw he

      Sil
    3. Adsız8/08/2016

      inanmayın şafak sezerde saç çıkardık dediler şafak sezer saç ektirmiş başarlı olamadıkları için satışa çıkaramadılar

      Sil
  2. Nerede buldunuz ilacı. Söyleyin bizde alalım...

    YanıtlaSil
  3. aynen nerde buldunuz ?

    YanıtlaSil
  4. ''boşuna uğrşmayın demişsiniz '' ilacımı kötülediniz yoksa bulamazsınız anlamında mı yazdınız.. ama şu an google arama motorları resmen bu ilaçla zorlanıyor. bizlere yardımcı olabilecek misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlar ürün daha piyasaya çıkmadı.ben bir sürü eczaneye sordum.
      adamlar daha bu kremin adını bile duymamışlar.tahminimce 1-2 ay daha bekleriz sanırım..inşallah ürün işe yarar ve saçlarımıza kavuşuruz.
      eczanelerden takip edin derim çıkıp çıkmadığını.

      Sil
    2. Adsız9/08/2017

      Arkadaslar bu ilaç daha test asamasında ve sene sonuna kadar çıkacak

      Sil
  5. Adsız4/19/2016

    traş edilen farenin kılların çıkardı diyorlar, traş edilen saç veya kıl tekrar çıkar zaten, buna ilaç kullanmaya gerek yok ki... bunu da yutturacaklarını zannettiler, bir ay içinde piyasada olacağını söylediler, şafak sezerin denek olduğunu söylediler, çözdük bilmem ne dediler, hepsi yalan oldu, sol böyle işte... uydurur

    YanıtlaSil
  6. Adsız4/23/2016

    ADAM GİBİ ADAMSAN MERTÇE SÖYLERSİN YOK BEN BULDUMDU YOK BOŞUNA UĞRAŞMAYIN GİBİ SAFSATA ATARAK SAÇ ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARA UMUT VERMEYİN.BÖYLE BİRŞEY BULSAYDINIZ BURDA BUNUN REKLAMINI YAPMAZ BUNU BİR TİCARETE DÖKERDİNİZ.SAF İNSANLARIMIZIN DUYGULARI İLE OYNAMA OLURMU BENİM HAYALPEREST KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  7. Bu tip kremlere hep mesafeli yaklasirim insanllah bu sefer ise yarar piyasada cokca sahtekar var. Yanliz su fare olayini bilmiyiruz duz mantik yapmayalim. Belki farelerin tuyleri tras edilince tekrar uzamiyordur ondan bu ornegi vermislerdir. Yoksa tras edilince normalde killarin uzadigini herkes biliyor o bilim adamlari bilmiyor olamaz degil mi?

    YanıtlaSil
  8. Ilac sene sonuna dogru cikiyor fecebok yeditepe sordum prosudur ler tamamlanmamis

    YanıtlaSil
  9. Sizce faydalı ölçekli mi acaba yoksa tek sonuç ektirmekmi ölçek iddialı geliyorlar ama birde türkülerden geliyor yani bizden ilk defa umutlansakmi diyo düşünüyorum arkadaşlar

    YanıtlaSil
  10. Adsız5/15/2016

    bu kaç aydır bekliyoruz adamlar ortaya bir yalan attı devamını nasıl getireceklerini bilemiyorlar

    YanıtlaSil
  11. Fare olayında belkide kelleşmiş cansız seyrek tüylü kalmış bir fareyi traş etmiş olabilirlermi acaba ? Belki traş edilince deriye daha iyi nufuz ediyorsa vs... Ya kardeşim net bilgi yokki ! Bir umut, hep olumlu yönden yaklaşıyoruz olaya kellik canıma tak dediii :)

    YanıtlaSil
  12. Adsız5/16/2016

    Hastırın giein uleen
    DALAN KELİNİ cikarsin önce

    YanıtlaSil
  13. Adsız5/22/2016

    İlk başlarda umutluydum ama şafak sezeri çıkarıp buralarda saç yoktu dediği adamın 3 ay önceki haline bakıyorum yine aynı.Dekan mıdır o adamda çıkmış hanimiş benim kızlarıma nasılda başarıyorlar diye geyik yapıyor.Daha önce bu sünnet derisi üzerine yine kellik amaçlı geliştirilen ürün var ne yazık ki oda başarılı olamamışt.Kimsenin hevesini kırmak istemem ama denemeden heveslenmeyin kardeşimlerim

    YanıtlaSil
  14. Adsız5/26/2016

    27 yaşını geçen beklemesin saç ektırsin ama gençler bunu deneyebilir

    YanıtlaSil
  15. bu ilaçın çıkmazsı 2 ay geçikti. akıl var mantık var o kadar saç ekim merkezleri para kazanamıcakmı. bu ilaç denildiği gibiyse piyasaya çıkmaz arkadaş benzin varken su ile araba çalışırmı herkes batar kellige devam.

    YanıtlaSil
  16. Sorun yaşıyorlar herhalde.
    Yoksa ilan edilen piyasa çıkış tarihi çoktan geçti

    YanıtlaSil
  17. Diyelim ki kellige çözüm bulundu. Şimdi saç ekimi yapan robot makinalar üretiliyor. Bunu üreten firmalar ve onca para döküp alan özel hastaneler. Bu ilacın mucizevi çözümüne engel olmazlar mi. Arkadaşlar kellik aslında tarih oldu. Bizim Yeditepe bulmadı. Daha önce bulundu engellemeye var. Yeditepe nin ürettiği bu ilaç da faydali olabilir. Ancak siz beklemede kalın onlarada muhtemelen hele bi durun diyen birileri olmuştur. Yani önce birileri belli bir tezgah kurup çuval paraları alsın. Bu işler cok cok sonralar ortaya çıkacak. İspat istiyorsanız 1 ay sonra çıkacak denildi 5 ay oldu hani nerde. Ne oldu bu mucizevi ilaca. Birileri hooop dedi.siz en iyisi kellige kendinizi hazırlayın. Ben öyle yapiyorum. Kimseye inanmayın.

    YanıtlaSil
  18. Arkadaslar boşuna beklemeyin. Kellik zaten tarih oldu ilaç defalarca bulundu. Ancak bunu çıkarmalar. Saç Ekim robotu çıkardılar tonlarca para dönüyor. Bu tezgah kolay kolay insanların kanını emmeden durmaz. Biri bişey bulursa hooop diyen büyük devasa firmalar var sus payı dur payı verirler. Bakın 1 ay sonra çıkacaktı 5 ay oldu bu devran böyledir. Şuan için saç ekimi proplem olsun. Bi duraklama dönemi başlasın ondan sonra ama 3 kuruşa yine yok. Bu sefer krem 5000 tl olacak. Sizin yapmanız gereken saç ekimi olayını bitirin.bisekilde insanlar vazgemeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devasa firmalar Bedrettin Dalan'a mı sus payı verecekler? Dostum sen bu ilacı kimin çıkarttığını göz önünde bulundurmuyorsun heralde.

      Sil
    2. kesinlikle katılıyrum sana Ahmet Saltan. 15 ay oldu, ses yok. susturdular bunları..

      Sil
  19. Şuan piyasadaki hiç bişeyi sakin almayın faydası yok. Bence herkes 3 yıl saç ekimi yaptırmasın bakın o zaman gerçek formüller nasıl ortaya çıkacak.

    YanıtlaSil
  20. Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı 2013 te yeni saç ektirdim şimdi çok rahatım sizde mi En iyisi hiç boşuna başınızı aratmayan bir saç ekim merkezinde gidin işi kökten bitirin

    YanıtlaSil
  21. Adsız6/22/2016

    Arkadaşlar şu ilaç ciktimi bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  22. Adsız7/07/2016

    Ateş yanmayan yerden duman tütmez.Vardır elbet bir hikmeti.Koca üniversite adını boş tanıtımla fötüye çıkarmaz.Bunun yarınıda var.Doğrusu ben de umutluyum...bekleyelim görelim.Kellerin kaderi beklemekmiş.

    YanıtlaSil
  23. Adsız7/29/2016

    saç ekimi diye bir şey zaten yok.orda bir kelime sihirbazlığı yapılıyor.sen bir tohum bulup ekersin,bende tamam ektin çıktı derim.sen oraya ektiğin saçı kafanın arkasından alıyorsun.bunun adına Türkçede saç nakletmek derler.kısaca kafanızdaki saç sayısı aynı.sağlıklı insan kafasında 100bin tel saç oluyor.nakledilen miktar ise sadece 2000.devede kulak bile etmiyor.kısacası dünyada henüz kelliğe çare yok.

    YanıtlaSil
  24. Adsız8/02/2016

    artık bu ilaç cıksın amma yalan cıymış eski bakan .niye dalga geçiyor insanlarla .arkadaş taşşkmı geçiyo

    YanıtlaSil
  25. İlacı normal oda sıcaklığında saklama için uygun olmamış bu yüzden geçikmiş sadece -4 derece de saklanıyor o yüzden ben inanıyorum olacak bu

    YanıtlaSil
  26. Bilenler bilir..bir ilaci piyasaya cikarmak hicde kolay bir is degil.Ilacin klinik asamalari var.faz evreleri var..3 yil piyasaya sunma acisindan yeterli bir zaman degil.olayi hafife almayin.saglik bakanliginin ciddi kontrolleri var.birbirimizi ve kendi bilimadamlarimizi kotulemeyelim.atalarimiz yuzyillarca tibbi konularda dunyaya fikir liderligi yapmistir ki ibni sinanin kimi tip kitaplari yunanistandaki tip fakultelerinde ders olarak egitim sisteminde bulunmaktadir...

    YanıtlaSil
  27. Bazı buluşlar sırf rant engellediği için piyasaya sunulmaz.. mesela kanserin tedavisi bulunduğu gibi, ama hangimizin haberi var? Rockafeller 100 yaşına giricek adam gün geçtikçe gençleşiyor 6. Kalp naklinide yaptırmış ve 200 yaşına kadar yaşamayı umuyor. Multi milyarderlere bu tedaviler çok güzel uygulanıyor. Onlar ölümsüzlügü bulmanin pesinde ama her canlinin ölümü tadicagindan haberleri yok belki, ama yinede efsane buluşlara sahipler yapay doğa olaylari (rüzgar,yağmur,deprem vs) gibi.. Bu gibi olguları bulan bilim adamlari sizce saç dökülmesi gibi ufacık bir sorunu bulamadilarmi?? Dünyada 7 milyar insan var yarısının erkek olduğunu düşünsen ve kelligin zirvede olduğunu düşünsek yine bir rant meselesiyle burun buruna oldugumuzu anlamakta pek zor birsey olmasagerek.

    YanıtlaSil
  28. Umarim dogrudur oglum 21 yasinda

    YanıtlaSil