KPSS SONUÇLARI KPSS PUANI ÖĞRENME

KPSS sonuçları açıklandı

11.08.2010 - Kamu kuruluşlarındaki A grubu kadrolar ile öğretmenlik kadroları için lisans düzeyinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) sonuçları açıklandı.

14:21 | 11 Ağustos 2010

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan KPSS’yi değerlendirme çalışmalarını tamamlayarak, sonuçları www.osym.gov.tradresli internet sitesinden duyurdu.

KPSS’ye toplam 1 milyon 370 bin 565 aday katılmıştı.

SİTE KİLİTLENDİ

KPSS 2010 sonuçlarını bugün saat 14.00 itibariyle açıklayacağını duyuran ÖSYM’nin internet sitesi kilitlendi. Siteye yoğun giriş yapılması nedeniyle, sonuçların açıklanacağı ÖSYM sitesi kilitlendi.

KPSS sonuçlarını merakla bekleyen adaylar, siteye giremeyince isyan etti. Adaylar, iki saati aşkın süredir sonuçlara ulaşmaya çalışıyor. Tepkilerini forum ve sosyal paylaşım sitelerinde dile getiren 1.3 milyon memur adayı, sonuçları heyecanla bekliyor. Sitenin ne zaman açılacağını öğrenmek isteyen adaylar, bir yandan da ÖSYM’yi telefon yağmuruna tutu.

Yetkililer, yoğun giriş nedeniyle sitenin kilitlendiğini belirtirken, sitenin en kısa zamanda hizmete yeniden gireceği bilgisini verdiler.

kpss puanı hesaplama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder