EN SEKSİ GÜZELL MANKENLER




Ortala


No.10 - Linda Vojtova


Çek Cumhuriyeti'nin en genç modellerinden Linda Vojitova 15 yaşında Elite Model Look yarışmasını kazandı. Ve hayatı o anda değişti. Önümüzdeki yıllarda onu Victoria's Secret defilelerinde görebilirsiniz




No.9 - Veronika Fasterova


22 yaşındaki bu seksi model Maxim Dergisine 2007 yılında kapak olmasıyla kariyeri tam anlamıyla değişti. Sonraki birkaç ay içerisinde Playboy'da ayın Playmate'i seçilen Veronika vücudunun her karışını göstermekten memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor.




No.8 - Alena Seredova


En seksi futbolcu eşleri listesinde hep üst sıralarda yer alan Alena 1998 yılında Miss Çek Cumhuriyeti tacını takmıştı. Ülkesinden İtalya'ya yerleşen Alena'nın kariyeri burada televizyon ve çeşitli şovlarla parladı. Ünlü kaleci Gianluigi Buffon'la hayatını birleştiren Alena'nın güzelliği İtalya'da daha çok konuşulacak.





No.7 - Tatána Kucharová


22 yaşındaki sarışın afet Kucharova 2006'da Miss Çek Cumhuriyeti tacını kazandı. Tipik Çek kadınının güzelliğini tam anlamıyla üzerinde taşıyan Kucharova listemizin en seksi isimlerinden biri.





No.6 - Denise Milani


32 DDD göğüs ölçüleriyle doğal bir güzelliğe sahip olan Denise Milani listemizin en farklı modellerinden.





No.5 - Veronica Varekova


19 yaşında Çek Cumhuriyeti'nden ABD'ye taşınan Veronica'nın modellik kariyeride başlamış oldu. 8 kez Swimsuit'e kapak olmayı başaran Veronica kusursuz vücut hatlarıyla tam bir model.





No.4 - Daniela Pestova


Victoria's Secret ve Swimsuit modeli olması itibariyle güzelliği tescillenen Pestova listemizin en deneyimli isimlerinden biri.





No.3 - Petra Cubonova


Birçok kişi belki onun ismini henüz duymamış olabilir. Ama olağanüstü güzel vücut hatlarıyla geleceğe damgasını vuracak. Petra Cubonova GQ Dergisine kapak oldu.




No.2 - Karolina Kurkova


Victoria's Secret'ın en seksi güzellerinden biri olan Karolina Kurkova yeni anne olma heyecanını taşıyor. Güzelliğinden giçbir şey kaybetmeyen Kurkova'nın farklı bir özelliğide var. Göbek deliği bulunmayan Kurkova'ya resimlerinde photoshop yapılıyor.





No.1 - Petra Nemcova


Aklınıza ne kadar erkek dergisi ismi geliyorsa onlara kapak olmuş bir güzel Nemcova. 30'lu yaşlarına gelmiş olsada güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Petra güzelliğiyle en seksi Çek listemizin birincisi oldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder