Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mayıs, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

SAMANDAĞ BİBERİ NEDİR FAYDALARI NELERDİR

Mesut Yar nasıl bukadar çok kilo verdi acaba sadece samandağ biberi sayesindemi bukadar kolay zayıfladı işte samandağ biberi nedir ve faydaları zararları varmıdır; Samandağ biberi, içerisinde bulunan ‘ kapsaisin ’ maddesi nedeni ile metabolizmayı hızlandırıyor ve kilo vermeyi sağlıyor. Peki, ama bu kilo verme şekli ne kadar sağlıklı ? çerisinde bulunan C vitamini nedeni ile antioksidan özellik gösterir. Antioksidanlar, vücuda zarar veren serbest radikallerin vücuttan uzaklaştırılması için önemlidir. Antioksidanlar cilt güzelliği sağlamasının yanı sıra bağışıklık sisteminin güçlenmesini de sağlar. Samandağ biberi, acı olması nedeni ile su tüketimini artırır. Özellikle vücuttan yağ atımını artırmak için gerekli olan suyun daha fazla içilmesi için samandağ biberinin tüketilmesi bu açıdan avantajdır.

POLİTİKANIN KOMİKLEŞTİRİLMİŞ HALİ

Politika herzaman öyle duyunca midenizin bulanıcağı bir birşey değildir bazende işte burda görüceğinizgibi sizi güldürücek belkide kahkaha arttırıcak bir şey olabiliyor.

GÖZ YANILMASI DENEN ŞEY BU GALİBA

İlisyonistlerin yıllardır dillerinden düşürmedikleri ''bu gördüklerinizin hepsi bir göz yanılmasından ibaret sihir diye bişey yoktur' sözlerini doğrularcasına bir video izleyin görün.

EN TUHAF KILIKLI FOTOLAR

İnternette gezindiğinizde karşınıza modaya dair çok ilginç kreasyonlar çıkabiliyor işte bu tuhaf kreasyonlardan en çarpıcı örnekler.

SÜPER İNEKLE KARŞILAŞIN 100 DE 100 DOĞAL

Bu videoda görüceğiniz ineklere kesinlikle herhangi bir hormon verilmemiştir adamların tekyaptığı şey DNA sı en iyi olan inekleri ve boğaları spermleri seçerek çifleştirmek ve sonuç ortada .Zaten biraz ingilizceniz varsa kolaylıkla anlayabilirsiniz videoyu.

TAM ZAMANINDA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR

Bazı fotoğrafları anlamlı kılan tekşey tamda zamanında çekilmiş olmalarıdır.