DAVUT GÜLOĞLUNDAN ECE ERKENE YUMRUK VİDEOSU

Kanaltürk ekranlarında Hayata Gülerken isimli programın sunucularından Davut Güloğlu Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Reina'dan çıkarken görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Reina'da Hayata Gülerken isimli sabah programını birlikte sunduğu Ece Erken'le gönlünce eğlenen Davut Güloğlu alkollü olmasına rağmen direksiyon başına geçti.


http://video.milliyet.com.tr/Ask-kavga-alkol-husran_1_49994.htm?auto=1
YARDIMINA ORTİ'Sİ KOŞTU!

Tek başına evine giderken trafik kontrolüne takılan Davut Güloğlu alkolmetreye üflememek için direndi. Bu olayın ardından karakolda ifade veren ve ehliyetine el konulan Davut Güloğlu'nun yardımına birlikte program sunduğu, bir kaç saat öncesinde Reina'da birlikte eğlendiği Ece Erken koştu. Ece Erken'in Davut Güloğlu için karakol önünde kameralara ısrarla ortağım anlamına gelen 'ortim' demesi dikkat çekti.

SULAR DURULMADI!

Geçtiğimiz günlerde Siyaset Dergisi'nin ödül töreninin hemen ardından törenin gerçekleştiği otelin lobisinde de gergin anlar yaşayan Ece Erken ve Davut Güloğlu'nun tartışmasını Ayakligazete.com ortaya çıkartmış ve Ece Erken'in Davut Güloğlu'na otel lobisinde tokat atıp ağlayarak odasına gittiğini yine Ayakligazete.com yazmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder