Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

BUNLAR FOTOĞRAF DEĞİL HEPSİ RESİM

Bu resimlere inanması okadar güçki nedenmi işte nedeni ,bu resimler gerçekten bir ressamın elinden çıktılar yani bunlar fotoğraf değil.Evet biliyorum buna inanmak gerçekten çokzor değilmi resimlere bakınca bu gerçeği anlamak neredeyse imkansız görünüyor.İşte dünya üzerinde okadar yetenekli ressemlar varki bakın ne harikalar yaratabiliyorlar.

DÜNYANIN EN GÜZEL MAĞARALARI

Mağara deyince insanın aklına genelde hep aynı soğuk karanlık ıslak ve ürpertici kaya oyukları geliyor ama dünya üzerinde öyle büyük ve hayret verici güzellikleriyle insanı büyüleyen mağaralar varki insanın resimlerine bakınca bile ah keşke ordaolsaydım ve bu güzelliği yaşayabilseydim diyesi gelen mağaralar var. İşte bazı muhteşem mağaraların resimleri.

BEST PAiD SURVEYS LİSTS FOR YOU

Quick Paid Surveys Review Personally, Quick Paid Survey is the best paid survey site that I've came across to make some serious Moolah~ It's been my favourite 'go-to' site since I joined them 1 year ago. And why is that so..? Well, what can I say? Quick Paid Surveys has one of the largest database of all (Over 500+ participating companies - All ready to spend money to 'buy' your opinions) How about that.. huh? =) Quick Paid Surveys is also one-of-a-kind survey site that offers up-to-date strategies or sort out the best surveys you can take within your area (Even residents out of US & Canada!). Not to mention that the internal navigation is easy enough I could ask my 7-year old son to find an appropriate survey and complete it within due time! Also, I found out that the surveys offered in Quick Paid Surveys are frequently updated (I'm not really sure on the exact figure, but since I last checked it's usually it's 2 - 3 times in

SUDA YÜRÜYEN ADAM VİDEOSU

Suda yürüyen adam ilizyonist videosu Asıl adı Steve Frayne olan İngiliz illüzyonist Dynamo, kendisini izleyen binlerce kişinin önünde Thames nehri üzerinde yürüdü. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Parlamento binasının tam karşısına gelen bir noktada şovuna başlayan İllüzyonist, binaya doğru yöneldiği sırada polis tarafından durduruldu. Polis adamım şovuna daha fazla izin vermedi.

KARAKALEM USTALARINDAN MÜKEMMEL ÇALIŞMALAR

Bukadar mükemmel karakalem portreleri meydana getirmek için nelermi gerekir? Tabiki kağıt 2B ve 8B uç kurşun kalem,soft pasteller mi?Tabiki bütünbunlar ve daha fazlası gerekir ama en önemli ve olmazsa olmaz şe ise kabiliyet tabiki. Gerçektende görünce acaba fotoğrafmı diye düşünüyorsunuz ama hepsi çok usta kişilerin ellerinde hayat bulmuş karakalem portreler. Shakira Rihanna Michael Jackson Angelina Jolie Brad Pitt Mel Gibson Keira Christina Knightley Jack Nicholson Patrick Swayze Roman Polanski Morgan Freeman Catherine Zeta Jones Charlize Theron Kasia Cichopek Colin Farrell Diane Kruger Sean Connery Meg Ryan

ANNE KARNINDA CENİNDEN BEBEĞE GELİŞME EVRELERİ

Anne karnında döllenmenin hemen ardından başlayan ve 9 aylık süreç sonunda bebeğin doğumuna kadar geçen süreçteki ceninden bebeğe sürecinin fotoğraflanmış hali.

EŞŞEK SÜTÜMÜ DEDİNİZ BAKIN FAYDALARI NELER

Sonzamanlarda en popüler içecekler arasına girmeye aday olarak karşımıza çıkan eşşek sütü üretiminin çoğunun aslında çocuk hastalıklarıyla ilgili birimlere satıldığı ve astımdan tutunda kansere karşı sağladığı koruyucu etkisi ile ün yapmış bir süttü fakat son zamanlarda eşşek sütünün özellikle zayıflamayı kolaylaştırıcı etkisinin ortaya çıkması bir anda eşşek sütüne olan ilgiyi müthiş bir şekilde arttırdı,özellikle zayıflamaya çalışan bayanlar arasında gittikçe popülerleşiyor.

PORTAKAL REÇELİ NASIL YAPILIR

Portakal Reçeli için malzemeler * 2 kg. portakal * 1 limon * 2 kg. toz şeker Portakal Reçeli yemek tarifi 2 kg.portaklın kabuklarını soyun.Portakla kabuklarını küp olarak kesin.Tencereye su ilave edin. Üzerine portakal kabuklarını ilave edip 5 dakika kaynatın ve acı suyunu çıkartın.Daha sonra tekrar portakalların üzerine sıcak su ilave edin ve tekrar portakal kabuklarını 5 dakika daha kaynatın.Tekrar acı suyunu çıkatın.Portakaları ise küp olarak kesin. Portakalları parçalayıcıdan geçirin.Dha sonra taencereye 2 kg. toz şeker ve portakal püresini ilave edin ve kaynamaya bırakın.Daha sonra üzerine limon suyu sıkın.Limon suyu ile beraber 1o dakika kadar daha kaynatın ve portakal reçelini kavanozlara boşaltın.

VİŞNE REÇELİ NASIL YAPILIR

En çok reçeli yapılan meyvedir vişne reçeli. Reçel diyincede ilk akla gelen reçellerden biridir. Yapımı da hayli kolaydır. Evet sıra geldi vişne reçeli nasıl yapılır'a daha önce ayva reçeli nasıl yapılır ve çilek reçeli nasıl yapılırı anlatmıştık şimdi ise sıra vişne reçelinde Malzemeler: 1 kg şeker 1 kg vişne yarım limon Yapılışı: Vişneleri güzelce yıkayıp, saplarını ayıklayın. Kıvrılmış bir tel yardımıyla çekirdeklerini çıkarın. Bir tencereye bir kat vişne, bir kat şeker olacak şekilde döşeyin ve bir gece bekletin. Ertesi sabah vişneyi kendi suyuyla ocağa oturtun ve reçel kıvamını alıncaya kadar kaynatın. Ocaktan almaya yakın limon suyunu ekleyip bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın.Ilınınca kavanozlara paylaştırın ve sıkıca ağzını kapatın.

AYVA REÇELİ NASIL YAPILIR

Çilek reçelinin nasıl yapıldığını daha önceden tarif olarak vermiştik şimdi ise ayva reçeli nasıl yapılır ona bakıcağız Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli için Malzemeler 2 kg. ayva 2 kg. toz şeker 1,5 lt. su 10 karanfil 1 adet limon suyu Ayva Reçelinin yapılışı Ayvaların kabuklarını soyun.Ayvaların kabuklarını soyduktan sonra rendeleyin.Tencereye 1.5 litre suyu alın.Tencereye rendelenmiş ayvaları ilave edin.Ayvanın çekirdeklerini de ilave edin.Ayvaları ilk önce su ile beraber haşlayın ve kaynamaya bırakın. Ayvalar piştikten sonra tencereye 2 kg.toz şeker ilave edin.Üzerine 10 adet karanfil ilave edin ve pişirmeye devam edin. Ayva reçelini ocaktan almadan 10 dakika önce limon suyunu ilave edin.Ayva reçeli piştikten sonra sıcak olarak kavanoza boşaltın.Kavanozun kapağını kapatın.