Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

VİCTORİA SECRET İÇ ÇAMAŞIRI MODELLERİ 2012

Victoria Secret 2012 iç çamaşırı modelleri Victoria Secret 2012 yılına iç çamaşırı sektöründe yine çok iddalı bir şekilde giriş yaptı.Victoria Secret'in 2012 kreasyonundan bazı iç çamaşırı örneklerini burda bulanbilirsiniz.

EN SON MODEL ARABA GALERİSİ

Günümüzde en hızlı gelişen sektörlerin başında gelen araba sektörü kendini okadar çabuk yeniliyorki aldığımız son model bir araba 2 yıl içerisinde artık gözden hayli düşmüş sıradan bir model halini alabiliyor bu hızla giderse önümüzdeki yıllarda sokaklarda görmeye başlıyacağımız araba modellerine bazı örnekleri burada bulabili,rsiniz.Gelecek arabaları diye adlandırdığım bu modellerin bazıları şunlar.

PHYTOSTEROL NEDİR PHYTOSTEROLÜN FAYDALARI NELERDİR

Phytosterol bitkisel kaynaklı steroldür, gıdalarla veya supplement halinde tüktildiğinde insan vücüdu için çok faydalı birçok fonksiyona sahiptir Phytosterol.Bunların başında kolestrolü yüksek olan kişilerde kolestrol seviyesinin düşürülmesine yardımcı olması gelir.ayrıca kalp sağlığınada çok olumlu yönde etki yapar bunun yanında göğüs,prostat ve ckolon kanserine karşı koruma sağlayıcı özelliğide vardır.Hücerlerin yapısının korunmasını sağlarlar. Daha ayrıntılı bir bilgi için aşağıdaki ingilizce kaynaktan yararlanabilirsiniz. Benefits of Phytosterol Phytosterols are plant-based compounds similar in structure to cholesterol. Many Americans do not get enough phytosterols because a typical Western diet is deficient in plant-based foods. Because of the many benefits of phytosterols, some doctors and nutritionists advise that consumers increase their intake of phytosterol-containing foods and consider the use of phytosterol supplements. Ongoing research supports the theory

ORAGANO OİL ORAGANO YAĞI FAYDALARI

Oregano Oil -Oregano Yağı -Kekik otu yağı Solunun yolları ve sindirim sistemi sağlığı için kullanılan bir yağdır oregano yağı içeriğinde barındırdığı fenolik yapıdaki kalkavor dür ve antibakteriyal,antifungal,antiviral etki gösterir.Balgam söktürücü,spazm giderici parazit giderici etkileri ile ön plana çıkmıştır.

NASA MERKÜR GEZEGENİ YANINDA UFO KAYDETTİ VİDEOSU

Nasanın Hubble Teleskobu Merkür gezegenini videolarken birden bire merkür gezegeninin yanında kendini kamufle etmiş gerçektende devasa bir gök cismine başka bir değişle bir ufoya rastladı işte nasanın kaydettiği ufo videosu.

WİNDOWS 7 STARTER ARKA PLAN DEĞİŞTİRME YÖNTEMİ

Evet sizde herkes gibi gittiniz ve yeni bir bilgisayar aldınız sonunda ve büyük bir heyecanla bilgisayarınızın kurulumunu yaptınız ve oh herşey ne güzel çalışıyor tıkır tıkır tam istediğiniz gibi değilmi ,tabiki sizde herkez gibi sevdiğiniz bir resmi duvar kağıdı yapmak istediniz ve odane birtürlü duvar kağıdını yani arkaplan resmini değiştiremiyorsunuz niye yaaaaaaaaaaaaaa ne oldu şimdi demeyin bunun nedeni sizin aldığınız bilgisayara windows 7 nin starter yani başlangıç sürümünün yüklü olması.Windows 7 starter sürümü yüklü bilgisayarlarda masa üstü resmini değiştirmeniz imkansız .Al işte illa bi aksilik çıkıcakya işte çıktı bile. Ama aslında arka planı değiştirmenin bir yolu var nasılmı anlatayım; Oceanis Change Background W7 diye bir program var bu programı internetten aratıp yükleyin ,programı kurup çalıştırdığınızda size hangi resmi veya resimleri kullanmak istediğinizi soruyo siz resmi seçiyosunuz uygula diyorsunuz ve işte bukadar.İsterseniz süreyi siz belirleyerek slay