Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

TELEFON DİNLEME PROGRAMI

Telefon dinleme programı denince ilk akla gelen ve dünya üzerinde kullanımı en fazla olan en popüler cep telefonu dinleme programı hangisidir diye sizler için araştırdım. Araştırmam sonucunda ilk önce şunu söyleyeyimki bu programları Türkiye'de çok yüksek fiyatlara satıyorlar, normalde internet üzerinden 100 bilemedin 200 TL civarına alabileceğiniz bu programları 1000 TL  ila 3000 TL gibi bir fiyata satıyorlar. Dediğim gibi eğer çok az dahi ingilizce bilginiz varsa kolaylıkla anlıyabileceğiniz ve bu programların asıl aracısız satıcısı olan web sitelerine gidip normal fiyatlarıyla bu programları satın alabilmeniz mümkün.  Neden 10 kat daha fazla para deyesinizki ? Uzun lafın kısası sizler için toparladığım en iyi telefon dinleme programları listesine bir göz atmanızı öneririm. Buyrun aşağıdaki linkten listeyi ve hem fiyat olarak hemde özellik olarak karşılaştırmalarını bulabilirsiniz.

GİNSENG NEDİR NASIL KULLANILIR

Ginseng Nedir?  Ginseng etli kökleri ile kısa yavaş büyüyen çok yıllık bitkilerin onbir farklı türlerinin herhangi birisine verilen isimdir.  Ginseng bitkisi   " Araliaceae "  bitki ailesinden Panax türüne aittir. Ginseng özellikle insana kazandırdığı yenilenme duygusu ve pek çok açıdan kendini iyi hissettirme özelliği sayesinde en çok kullanılan bitkisel destek olarak bilinmektedir. Ginsengin bilinen üç türü mevcuttur ; american ginsengi , asya ginsengi ve sibirya ginsengi. Bu üç türden amerikan ve asya ginsenginin özellikle kan şekerinin düzenlenmesinde,kötü kolestrolün düşürülmesinde cinsel isteğin arttırılmasında ve stresin azaltılmasında oldukçe etkili oldukları bilinmektedir. Bir diğer ginseng türü olan Sibirya ginsengi ise Panax türüne ait olmayıp aslında gerçek bir ginseng değildir.Özellikle stresi azaltıcı özelliği ön plana çıkmıştır. Ginseng Ne İçin Kullanılır ? Ginseng farklı bir çok hastalığın tedavisinde kullanılan bir kök bitkidir.Ama hal

STAMİNOL NEDİR NASIL KULLANILIR

Staminol Nedir Nasıl Kullanıllır? Staminol  özellikle erkek cinsel sağlığını desteklemek üzere sunulan ve içerisinde başta sperm gelişimini ve kalitesini arttırıcı ve damar genişletici özelliğiyle bilinen l-arginine ye ek olarak ginko biloba , maca , saw palmetto, ısırgan otu gibi egzotik bitkilerinde bulunduğu bir beslenme desteğidir.Özellikle cinsel isteksizlik ,sertleşememe gibi sıkıntılar çeken erkeklerin kullanmalarında kendileri açısından fayda bulabilecekleri bir ürün staminol. Yine içerisinde barındırdığı cüce palmiye bitkisi (saw palmetto) ve ısırgan otu (nettle) sayesinde özellikle prostat sağlığını korumayıda hedefleyen Staminol  genel prostat kaynaklı erkek sıkıntılarınıda tedavinizde sizlere destek olucağını düşündüğümüz güzel bir karışım.

KADIN DOĞUM DOKTORU TAVSİYE

Kadın doğum doktoru tavsiye ; sitemize gelen yorum ve sorularınız doğrultusunda açmayı uygun gördüğümüz konulardan bir tanesi.  Bu konuyu yazmamızdaki amacımız: sizler gibi binlerce hamile bayanın kadın doğum doktorlarını seçmeden önce, bu doktorları önceden tecrübe etmiş diğer bayanların yaşadıkları sıkıntıları, mutlulukları, zorlukları, üzüntüleri, sevinçlerini ve yaşadıkları diğer her türlü tecrübeleri direkt olarak kendilerinden dinlemeleri  ve seçecekleri doktorlar hakkında bir nevze de olsa ön bilgi almalarını sağlamaktır. Eğer sizde daha önce bir hamilelik geçirdiyseniz lütfen yaşadığınız bölgeyi ve o bölgedeki doktorunuz hakkında edindiğiniz tecrübelerinizi, varsa önerilerinizi yorum bırakarak bizlerle ve dolayısıyla sitemiz aracılığıyla binlerce hamile bayanla paylaşınız. Bu kadar hassas bir konuda yapacağınız dürüst ve önyargısız yorumlarınızı beklemekteyiz.